ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Σοκαριστικό βίντεο: Πελάτες ρίχνουν σερβιτόρα σε λίμνη επειδή δεν ήθελαν να πληρώσουν

Η σκληρή πραγματικότητα του επεισοδίου στο Μιζούρι πυροδότησε οργή και αντιδράσεις

Σοκαριστικό βίντεο: Πελάτες ρίχνουν σερβιτόρα σε λίμνη επειδή δεν ήθελαν να πληρώσουν
Ένα περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οργή συνέβη σε ένα εστιατόριο στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όταν μια σερβιτόρα αποφάσισε να τηρήσει τους κανόνες και να μην σερβίρει αλκοόλ σε μια πελάτισσα που δεν είχε ταυτότητα μαζί της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η πρώτη ένταση προς το πρόσωπό της.

Η δεύτερη ήρθε όταν όταν η συγκεκριμένη παρέα περίμενε για αρκετή ώρα το φαγητό. Η σερβιτόρα εξήγησε ότι είχε πάρα πολλές παραγγελίες στην κουζίνα. Η απάντησή της δεν άρεσε στην παρέα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φασαρία.

Τότε τα μέλη της παρέας σηκώθηκαν να φύγουν και η Bertels για συμβιβασμό, προσφέρθηκε να τους πακετάρει τα φαγητά τους για να τα πάρουν μαζί τους. Όμως, αντί να πληρώσουν τον λογαριασμό που ήταν 150 δολάρια, σηκώθηκαν και άρχισαν να τρέχουν.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας τους δείχνουν να τρέχουν προς το αγκυροβολημένο σκάφος τους. Στη συνέχεια φαίνεται η Bertels να τους κυνηγάει με τον λογαριασμό στο χέρι. Ωστόσο, όπως υποστήριξε η σερβιτόρα κάποιος από την παρέα, της άρπαξε το χέρι και την πέταξε μέσα στη λίμνη.

«Όταν έπεσα μέσα στο νερό, άρχισαν να γελούν και να ζητωκραυγάζουν. Έκλαιγα και ούρλιαζα μέσα στο νερό και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε η σερβιτόρα, η οποία κατάφερε να βγει από το νερό δέκα λεπτά αργότερα. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κάμντεν ερευνά το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.