ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Σπάνιο φαινόμενο στις ΗΠΑ: Οι ουρανοί έγιναν πράσινοι (Βίντεο)

Το φαινόμενο δεν έχει γίνει απόλυτα κατανοητό από τους μετεωρολόγους

Σπάνιο φαινόμενο στις ΗΠΑ: Οι ουρανοί έγιναν πράσινοι (Βίντεο)

Εξαιτίας ενός σπάνιου φαινομένου οι ουρανοί στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ βάφτηκαν πράσινοι, με τους κατοίκους να παρακολουθούν σοκαρισμένοι αυτό το απόκοσμο θέαμα.

Η πιθανότερη εκδοχή είναι ότι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ανεμοθύελλας μακράς διαρκείας, με παράλληλες καταιγίδες και υψηλό ηλεκτρικό φορτίο, καθώς και νερό, στα σύννεφα.

Όταν τα σύννεφα έχουν πολύ νερό, τότε από μέσα τους περνάει μόνο το μπλε χρώμα – όταν αυτό «ανακατεύεται» με το κόκκινο και το κίτρινο του ήλιου, τότε μπορεί να προκύψει το πράσινο.

Το φαινόμενο προκάλεσε ένα σκηνικό το οποίο σε πολλούς θύμισε θρίλερ, ή εσχατολογικές ταινίες, ενώ οι άνεμοι «χτυπούσαν» τη Νότια Ντακότα με 160 χιλιόμετρα την ώρα.

30.000 νοικοκυριά έμειναν για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα, δίνοντας μια ακόμα πιο τρομακτική διάσταση στο φαινόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.