ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Στη φυλακή ιδιοκτήτης σκύλου που επιτέθηκε σε τρίχρονο κορίτσι

Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία

Στη φυλακή ιδιοκτήτης σκύλου που επιτέθηκε σε τρίχρονο κορίτσι

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο κάτοχος ενός πίτμπουλ τεριέ καθώς το σκυλί άφησε μόνιμα φρικτά τραύματα στο πρόσωπο ενός κοριτσιού ηλικίας τριών ετών. 

Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα σε μια μπυραρία, την στιγμή που εκείνη πήγε χωρίς κάποια υποψία να το χαϊδέψει. Για κακή της τύχη όμως υπέστη έξι βαθιές πληγές στο πρόσωπό της.

Ο ιδιοκτήτης, ο Χάρις Βίντεν, ο οποίος, όπως είπε ο δικαστής, είχε «τρομερό ποινικό μητρώο», είχε αγοράσει το σκυλί, μόλις την προηγούμενη ημέρα και χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την ιδιοσυγκρασία του το πήγε στην παμπ και το έδεσε με ένα μακρύ λουρί σε έναν φράχτη.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα που είναι τώρα 4 ετών, έχει μείνει με μόνιμες ουλές στο αριστερό μάγουλο και για μήνες μετά το περιστατικό ξυπνούσε ουρλιάζοντας τη νύχτα σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ μάλιστα  «παρμιλούσε για τον μεγάλο σκύλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.