ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Τ.Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»! – «Πάγωσαν» οι Δημοκρατικοί με τη νέα γκάφα

Μπέρδεψε το φύλο του ακόμα και το χρώμα του!

Τ.Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»! – «Πάγωσαν» οι Δημοκρατικοί με τη νέα γκάφα

Νέο φραστικό λάθος από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν έδειξε ακόμα και στους πιο φανατικούς οπαδούς του ότι η διανοητική του κατάσταση χειροτερεύει καθώς μπέρδεψε το φύλο του και μαζί με αυτό το χρώμα του και την φυλή του αφού θεώρησε τον εαυτό του ως «την πρώτη μαύρη αντιπρόεδρο τον ΗΠΑ».

Συγκεκριμένα είπε: «Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανη που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα… που υπηρέτησε μαζί με μαύρο πρόεδρο.

Περήφανος που συνεργάζομαι με την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε γιατί είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», δήλωσε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Το γεγονός ότι ο 81χρονος Μπάιντεν περιγράφει τον εαυτό του ως μαύρη γυναίκα κατά τη διάρκεια συνέντευξης, κάνει το γύρο το διαδικτύου καθώς πληθαίνουν οι εκκλήσεις για να αποσύρει την υποψηφιότητά του με τον ίδιο να αρνείται να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

Προφανώς κάπου μπέρδεψε μέσα στο μυαλό του ότι ο ίδιος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα, του πρώτου Αφροαμερικανικού προέδρου των ΗΠΑ με το γεγονός ότι η δική του αντιπρόεδρος είναι μία Αφροαμερικανίδα.

Η αναφορά του Δημοκρατικού προέδρου στο Ανώτατο Δικαστήριο αφορά την Κετάντζι Μπράουν-Τζάκσον, την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή, που διορίστηκε από τον ίδιο το 2022.

Η συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Φιλαδέλφεια «WURD» διήρκεσε λίγο λιγότερο από 15 λεπτά, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Η δημοσιογράφος Άντρεα Λόουφουλ Σάντερς ήταν αυτή που του έκανε ερωτήσεις αναφορικά με τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με τους μαύρους Αμερικανούς, σχολιάζει η Daily Mail.

Ότι και να πει κανείς είναι σαφές ότι το ισχυρότερο κράτος του πλανήτη αυτή τη στιγμή κυβερνάται από έναν άνθρωπο διανοητικά ακατάλληλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό που είναι υπεύθυνοι οι Δημοκρατικοί είναι ότι γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια την κατάσταση του και δεν πρόκειται για κάτι το οποίο ξεκίνησε να συμβαίνει πριν λίγους μήνες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.