ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τέξας – Σύντροφος της μητέρας του 18χρονου δράστη του μακελειού: «Δεν μιλούσε πολύ, του άρεσε να χτυπά τον σάκο του μποξ»

Ο δράστης ήταν εριστικός με τη μητέρα του για το ... wi-fi!

Τέξας – Σύντροφος της μητέρας του 18χρονου δράστη του μακελειού: «Δεν μιλούσε πολύ, του άρεσε να χτυπά τον σάκο του μποξ»

Σοκαρισμένος από τη σφαγή 19 μαθητών και δύο εκπαιδευτικών στο Τέξας, ο Μανουέλ Αλβαρέζ, σύντροφος της μητέρας του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος που αιματοκύλισε το δημοτικό σχολείο Ρομπ, έσπασε τη σιωπή του σκιαγραφώντας τον νεαρό δράστη.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Αλβαρέζ υποστηρίζει ότι ο Ράμος ήταν ένας μοναχικός έφηβος, που τον περισσότερο χρόνο έμενε κλεισμένος στην κρεβατοκάμαρά του χτυπώντας έναν σάκο του μποξ .

«Περιστασιακά ερχόταν ένας ‘φίλος αλλά την τελευταία φορά που είχα δει κάποιον στο σπίτι, ήταν πριν από περίπου έξι μήνες… Ποτέ δεν περίμενα να κάνει αυτό που έκανε. Ήταν ήσυχος, είχε ελάχιστες επαφές μαζί μου. Δεν μιλούσε και πολύ. Στο δωμάτιό του, εκτός από τον σάκο του μποξ που του άρεσε να χτυπά, είχε μία τηλεόραση κι ένα κρεβάτι», υποστηρίζει ο σύντροφος της μητέρας του μακελάρη του Τέξας.

Όπως αναφέρει ο Αλβαρέζ, που είχε επί ένα χρόνο σχέση με τη μητέρα του δράστη, ήταν εριστικός με τη μητέρα του. Οι περισσότεροι τσακωμοί τους ήταν για το Wi-fi.

«Καβγάδιζαν συνεχώς όταν δεν είχε πρόσβαση στο Wi-Fi», υποστηρίζει. Ο τελευταίος τσακωμός τους πριν από δύο μήνες. Ο 18χρονος μάζεψε μερικά πράγματα και μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να υποστηρίξει ότι δεν γνωρίζει ποια ήταν η σχέση του Ράμος με τον βιολογικό του πατέρα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.