Σοκαρισμένος από τη σφαγή 19 μαθητών και δύο εκπαιδευτικών στο Τέξας, ο Μανουέλ Αλβαρέζ, σύντροφος της μητέρας του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος που αιματοκύλισε το δημοτικό σχολείο Ρομπ, έσπασε τη σιωπή του σκιαγραφώντας τον νεαρό δράστη.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Αλβαρέζ υποστηρίζει ότι ο Ράμος ήταν ένας μοναχικός έφηβος, που τον περισσότερο χρόνο έμενε κλεισμένος στην κρεβατοκάμαρά του χτυπώντας έναν σάκο του μποξ .

«Περιστασιακά ερχόταν ένας ‘φίλος αλλά την τελευταία φορά που είχα δει κάποιον στο σπίτι, ήταν πριν από περίπου έξι μήνες… Ποτέ δεν περίμενα να κάνει αυτό που έκανε. Ήταν ήσυχος, είχε ελάχιστες επαφές μαζί μου. Δεν μιλούσε και πολύ. Στο δωμάτιό του, εκτός από τον σάκο του μποξ που του άρεσε να χτυπά, είχε μία τηλεόραση κι ένα κρεβάτι», υποστηρίζει ο σύντροφος της μητέρας του μακελάρη του Τέξας.

Όπως αναφέρει ο Αλβαρέζ, που είχε επί ένα χρόνο σχέση με τη μητέρα του δράστη, ήταν εριστικός με τη μητέρα του. Οι περισσότεροι τσακωμοί τους ήταν για το Wi-fi.

«Καβγάδιζαν συνεχώς όταν δεν είχε πρόσβαση στο Wi-Fi», υποστηρίζει. Ο τελευταίος τσακωμός τους πριν από δύο μήνες. Ο 18χρονος μάζεψε μερικά πράγματα και μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να υποστηρίξει ότι δεν γνωρίζει ποια ήταν η σχέση του Ράμος με τον βιολογικό του πατέρα.