ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο Μαξίμου πιστεύουν θα αναστηθούν με το πακέτο που ανακοίνωσε ο Κ.Μητσοτάκης. Έτσι πιστεύουν...

Τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε στην Ινδία: Αναφορές για αρκετούς εγκλωβισμένους

Τα αίτια της κατάρρευσης παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής

Τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε στην Ινδία: Αναφορές για αρκετούς εγκλωβισμένους

Τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε σήμερα στο Δελχί, στην Ινδία.

Περισσότεροι από δέκα άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι άλλοι 12-15 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα, σύμφωνα με την ινδική αστυνομία.

Η πρώτη ενημέρωση από την αστυνομία έκανε λόγο για εγκλωβισμένους εργάτες στα ερείπια υπό ανέγερση κτιρίου στην περιοχή Μπουράρι. Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστό πως μεταξύ των διασωθέντων είναι παιδιά.

«Πυροσβέστες διέσωσαν δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 14 ετών, τα οποία διακομίστηκαν σε νοσοκομείο», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Δελχί, Ατούλ Γκαργκ.

Τα αίτια της κατάρρευσης του τετραώροφου κτιρίου παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.