ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Θάνατος-σοκ στις ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος του CNN Άλις Στιούαρτ ένθερμη υποστηρίκτρια των εμβολίων

Είχε ταχθεί κατά της παραπληροφόρησης για τις φαρμακευτικές

Θάνατος-σοκ στις ΗΠΑ: Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος  του CNN Άλις Στιούαρτ ένθερμη υποστηρίκτρια των εμβολίων

H Άλις Στιούαρτ μια από τις πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες του CNN και πολιτική αναλύτρια πέθανε ξαφνικά μετά από μια “ιατρική επείγουσα κατάσταση”, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Αστυνομία είπε στο CNN ότι το σώμα της Στιούαρτ βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο στην περιοχή Belle View στη βόρεια Βιρτζίνια νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι επρόκειτο για επείγουσα ιατρική κατάσταση.

«Η Alice ήταν μια πολύ αγαπημένη φίλη και συνάδελφος για όλους μας στο CNN», είπε ο Mark Thompson, Διευθύνων Σύμβουλος του δικτύου, σε ένα email προς το προσωπικό το Σάββατο.

«Μια βετεράνος της πολιτικής και μια βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος που έφερε μια ασύγκριτη σπίθα στην κάλυψη του CNN, γνωστή στα γραφεία μας όχι μόνο για την πολιτική της γνώση, αλλά και για την ακλόνητη καλοσύνη της. Οι καρδιές μας είναι βαριές καθώς θρηνούμε μια τέτοια απίστευτη απώλεια».

Ο Στιούαρτ γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1966 στην Ατλάντα.

Η Stewart ξεκίνησε την καριέρα της ως τοπικός ρεπόρτερ και παραγωγός στη Τζόρτζια πριν μετακομίσει στο Little Rock του Αρκάνσας για να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων, είπε το Harvard International Review.

Συνέχισε να υπηρετεί ως διευθύντρια επικοινωνίας στο γραφείο του τότε κυβερνήτη του Αρκάνσας, Μάικ Χάκαμπι, προτού αναλάβει παρόμοιο ρόλο για την προεδρική του εκστρατεία το 2008.

«Η Αλίκη ήταν υπέροχη και ταλαντούχα και μια αγαπημένη φίλη», είπε ο Κρουζ σε μια ανάρτηση στο X. «Ζούσε κάθε μέρα στο έπακρο και θα της λείψει πολύ».

Η Αμερικανίδα πολιτική αναλύτρια ήταν υπέρμαχος των εμβολίων και σε ανάρτησή της στο Χ είχε δηλώσει: “Είμαι πλήρως εμβολιασμένη. Δεν γνωρίζω γιατί οι άλλοι κάνουν αυτό που κάνουν”.

Σε εκπομπή στο CNN εξέφραζε την απορία της για τις ομάδες πληθυσμού που δεν εμπιστεύονταν την κυβέρνηση όπως έλεγε λέγοντας πως υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση κατά των εμβολίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.