ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θυμάστε τις ξανθιές με γαλάζια μάτια Βορειοευρωπαίες; – Ξεχάστε τις! – Αυτά είναι τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά

Οι έγχρωμες γυναίκες πρωταγωνιστούν στις σημερινές πασαρέλες

Θυμάστε τις ξανθιές με γαλάζια μάτια Βορειοευρωπαίες; – Ξεχάστε τις! – Αυτά είναι τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά

Αλλάζει το ύφος των διαγωνισμών ομορφιάς και τα μοντέλα τα οποία πρωταγωνιστούν στις σημερινές πασαρέλες δεν θυμίζουν σε τίποτα τις εντυπωσιακές Βορειοευρωπαίες με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια.

Πιο συγκεκριμένα οι έγχρωμες γυναίκες φέρεται πως αποτελούν τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά.

Αυτή εκλέχθηκε ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» – Αλλά δεν είναι Γερμανίδα – Ούτε όμορφη!

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς που διεξάχθηκε και στη Γερμανία  δεν είχε καμία σχέση με την εντυπωσιακές εκδηλώσεις του παρελθόντος

Η 39χρονη Apameh Schönauer  είχε εκλεχθεί ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» έναντι οκτώ άλλων γυναικών στο Rust ωστόσο, δεν ήταν ούτε Γερμανίδα, αλλά ούτε και όμορφη!

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την παρουσιάστρια Neda Peemüller, τον ψυχαγωγό Nicolas Puschmann, τον influencer Twenty4Tim, τη συγγραφέα Vivien Wulf, την ηθοποιό Sharon Battiste και την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του στούντιο «Miss Germany», Jil Andert, επέλεξαν τη νικήτρια στο Europa-Park μετά από αρκετούς γύρους συνεντεύξεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η νικήτρια έλαβε το βραβείο «Female Leader Award». Το βραβείο αυτό συνοδεύεται από έπαθλο 25.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.