ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θυσίασαν επτάχρονο αγόρι στην Ινδία για να φέρει καλοτυχία στο σχολείο

Οι Αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις

Θυσίασαν επτάχρονο αγόρι στην Ινδία για να φέρει καλοτυχία στο σχολείο

Στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, πέντε άνθρωποι συνελήφθησαν για την δολοφονία ενός επτάχρονου αγοριού στο πλαίσιο τελετής θυσίας με στόχο την ευημερία και την καλή τύχη στο σχολείο του. 

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπραχμ Σινγκ, το άτυχο παιδί βρέθηκε δολοφονημένο  την Κυριακή στο κρεβάτι του ξενώνα όπου διέμενε στο Χάθρας. «Το αγόρι επρόκειτο να καεί σε πυρά στο πλαίσιο ιεροτελεστίας αλλά δολοφονήθηκε πριν ολοκληρωθεί η τελετή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφέρουμε πως μεταξύ των συλληφθέντων ήταν ο διευθυντής του σχολείου , ο οποίος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας ενός άλλου παιδιού στο παρελθόν, ο πατέρας του θύματος και τρεις καθηγητές. Όλοι ανεξαιρέτως ομολόγησαν την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο έγκλημα σύμφωνα με την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.