ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τι άλλο θα σκεφτούν οι Δημοκρατικοί για να σταματήσουν την επέλαση του Ν.Τραμπ;

«Ανακάλυψαν» φανατική Δημοκρατική ψηφοφόρο η οποία δήθεν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Τραμπ πριν από 31 χρόνια με υποτιθέμενο μάρτυρα τον… Τζέφρι Επστάιν ο οποίος δεν είναι ζωντανός!

Τι άλλο θα σκεφτούν οι Δημοκρατικοί για να σταματήσουν την επέλαση του Ν.Τραμπ;

Τι άλλο θα σκεφτούν οι Δημοκρατικοί για να σταματήσουν την επέλαση του Ν.Τραμπ; 

Σημειώνεται ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μία πραγματική προέλαση του πρώην Αμερικανού προέδρου ο οποίος όπως όλα δείχνουν σύντομα θα γίνει ξανά επικεφαλής της αμερικανικής εξουσίας (προηγείται στους μέσους όρους στις λεγόμενες Πολιτείες-κλειδιά ενώ έχει κλείσει την «ψαλίδα» με την Χάρις σε εθνικό επίπεδο, στο 0,2%, την στιγμή που ο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020 προηγούνταν παντού με μεγάλες διαφορές).

Οπότε κάποιοι στους Δημοκρατικούς σκέφτηκαν να καταφύγουν σε γελοίες μεθόδους κατηγορώντας τον Ν.Τραμπ, ότι κακοποίησε… σεξουαλικά κάποιο… μανεκέν πριν από… 31 χρόνια!

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε αυτή την εβδομάδα πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την δεκαετία του 1990 μανεκέν που υποτίθεται του σύστησε ο διαβόητος παιδεραστής Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian (εφημερίδα που φανατικά υποστηρίζει τους Βρετανούς Εργατικούς και τους Αμερικανούς Δημοκρατικούς).

Σύμφωνα με το «θύμα», που επικαλέστηκε η βρετανική εφημερίδα, η φερόμενη επίθεση διαπράχθηκε στον Trump Tower, στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1993.

Η Στέισι Γουίλιαμς, 56 ετών σήμερα, αφηγήθηκε πως πήγε στον ουρανοξύστη του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου όταν της το πρότεινε ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν.

Μόλις έφθασαν, ο Ντόναλντ Τραμπ την τράβηξε πάνω του, θώπευσε «τα στήθη της, τη μέση και τα οπίσθιά της», είπε.

Πρόσθεσε πως πάγωσε, πως ήταν «βαθιά συγχυσμένη» γι’ αυτό που της συνέβαινε, και νομίζει ότι είδε τους δυο άνδρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Ο χρηματομεσίτης Έπσταϊν, άνθρωπος με γνωριμίες και δοσοληψίες με πανίσχυρους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, είχε κατηγορηθεί και ο ίδιος για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς με θύματα κορίτσια, πολλά από αυτά ανήλικα.

Ωστόσο, ο θάνατός του στη Νέα Υόρκη, που οφειλόταν σύμφωνα με τις αρχές σε αυτοκτονία, τον Αύγουστο του 2019, οδήγησε στον τερματισμό των διώξεων σε βάρος του.

Όπως είναι γνωστό οι νεκροί δεν διώκονται ποτέ και το κυριότερο δεν μιλάνε…

Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, δεν αντέδρασε αμέσως όταν της ζήτησε σχόλιο το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η εκπρόσωπός της Κάρολαϊν Λίβιτ έκανε λόγο για «ψευδή» κατηγορία από πλευράς της άλλοτε «ακτιβίστριας υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα» που ανακοινώθηκε «από την εκστρατεία της Χάρις» ενώ δεν απομένουν ούτε δύο εβδομάδες ως την εκλογική αναμέτρηση, αναφερόμενη στην αντιπρόεδρο και υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, την Κάμαλα Χάρις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, η κυρία Γουίλιαμς έκανε τις αποκαλύψεις για την «κακοποίηση» που υπέστη κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης ομάδας που βαπτίστηκε «Survivors for Kamala».

Πρόκειται για «συμμαχία ανθρώπων που επέζησαν από σεξουαλικές επιθέσεις» και τάσσονται υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών.

«Η ιδέα πως αυτό το τέρας θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου», είπε στη διαδικτυακή συζήτηση, που έγινε τη Δευτέρα.

Εάν οι Δημοκρατικοί θεωρούν πως με τόσο γελοία παιχνίδια μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές τότε κάτι δεν πάει καλά συνολικά με αυτούς και με το επιτελείο τους.

Δημιούργησαν μία κατηγορία από το πουθενά μόλις 13 ημέρες πριν τις εκλογές, που προέρχεται από άτομο φανατικό οπαδό των Δημοκρατικών, για ένα δήθεν περιστατικό το οποίο υποτίθεται έλαβε χώρα 31 χρόνια πριν και ο ένας εκ των δύο επίσης υποτίθεται εμπλεκομένων, είναι νεκρός και δεν θα μιλήσει ποτέ!

Για να μην θίξουμε το γεγονός της «περίεργης» αυτοκτονίας του Τζέφρι Επστάιν, σε φυλακές της Νέας Υόρκης καθώς η ατζέντα του ήταν γεμάτη με ονόματα στελεχών των Δημοκρατικών και έπρεπε να «κελαηδήσει» για ότι ήξερε για να μειώσει την ποινή του.

Να θυμίσουμε επίσης πως η Νέα Υόρκη όπως και η Καλιφόρνια είναι προπύργια των Δημοκρατικών και φημίζονται για τις «κοπτοραπτικές» τους όταν είναι να κατηγορηθούν επιφανείς Ρεπουμπλικάνοι και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον Ν.Τραμπ.

Εάν θεωρούν ότι μπορούν να ξεγελάσουν ψηφοφόρους με κάτι τέτοιο τότε πρέπει να τους θεωρούν και απίστευτα… μπούφους.

Αλήθεια, αφού ψάχνουν για… σκάνδαλα γιατί δεν ασχολούνται με τα πεπραγμένα του μεγαλύτερου υποστηρικτή των Δημοκρατικών, του περιβόητου Παφ Ντίντι (Στα χρόνια μας τον αποκαλούσαν Παφ Ντάντι);

Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι είναι ανακατεμένο μαζί του όλο το star system το οποίο ανήκει στους Δημοκρατικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε τις τελευταίες ημέρες πριν τις 5 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.