ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το «αντίο» του Τζέιμι Όλιβερ στον Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη – «Αναπαύσου εν ειρήνη» (φώτο)

Σοκαρισμένοι φίλοι και συνεργάτες του Βρετανού παρουσιαστή

Το «αντίο» του Τζέιμι Όλιβερ στον Μάικλ Μόσλεϊ που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη – «Αναπαύσου εν ειρήνη» (φώτο)

Ο Τζέιμι Όλιβερ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετά τον Βρετανό παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που εντοπίστηκε νεκρός στη Σύμη.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Mάικλ Μόσλεϊ…. Απολύτως συγκλονιστική η είδηση για τη θλιβερή απώλεια του συναδέλφου μας τηλεοπτικού παρουσιαστή σήμερα. Τι υπέροχα γλυκός, ευγενικός και καλόκαρδος άνθρωπος που ήταν», τονίζει στην ανάρτησή του.

«Έκανε τόσα πολλά καλά για τη δημόσια υγεία με τις τηλεοπτικές εκπομπές και την έρευνά του. Ήταν ένας ανήσυχος ερευνητής, παραγωγός και παρουσιαστής και συχνά άλλαξε τη συζήτηση γύρω από πολλά θέματα δημόσιας υγείας προς το καλύτερο. Θα μας λείψει πάρα πολύ… η αγάπη και οι σκέψεις μου στην Κλερ και σε όλη την οικογένειά του», καταλήγει η συγκινητική ανάρτηση.

Σοκαρισμένοι φίλοι και συνεργάτες του Βρετανού παρουσιαστή

«Tραγωδία που ο Μόσλεϊ βρέθηκε τόσο κοντά σε καταφύγιο»

Μια Βρετανίδα τουρίστρια που επισκέπτεται τη Σύμη δύο φορές το χρόνο εδώ και 14 χρόνια είπε στο SkyNews ότι οι σημερινές θερμοκρασίες στο νησί είναι οι «πιο ζεστές που έχουν υπάρξει ποτέ».

Η 50χρονη δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Το τραγικό είναι ότι ήταν τόσο κοντά σε καταφύγιο, ίσως προσπαθούσε απεγνωσμένα να φτάσει εδώ», αναφερόμενη στο γεγονός ότι η σορός του παρουσιαστή βρέθηκε κοντά σε χώρο εστίασης.

«Αυτή είναι η τραγωδία για μένα, ότι ήταν τόσο κοντά σε καταφύγιο.

«Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοια ζέστη στη Σύμη τον Ιούνιο», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.