Η υπόθεση «κόμμα Καρυστιανού» κάθε άλλο παρά έχει λήξει...

Το ξέσπασμα του πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ – Τι αποκάλυψε αναγνώστης χειλιών (βίντεο)

«Έχω βαρεθεί τον τρόπο που μου φέρονται» φέρεται να είπε ο 40χρονος δούκας του Σάσεξ

Το ξέσπασμα του πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ – Τι αποκάλυψε αναγνώστης χειλιών (βίντεο)

Ο αναγνώστης χειλιών, Τζέρεμι Φρίμαν, αποκάλυψε πώς ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είπε σκληρά λόγια για τη βασιλική οικογένεια καθώς καθόταν δίπλα στον ξάδερφό του, τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας, Τζακ Μπρούκσμπανκ στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ τον Μάιο του 2023.

«Έχω βαρεθεί τον τρόπο που μου φέρονται» φέρεται να είπε ο 40χρονος δούκας του Σάσεξ, σύμφωνα με τη Sun. «Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση».

Ο Μπρούκσμπανκ απάντησε: «Δεν είναι η ήσυχη ζωή, έτσι δεν είναι;».

Αν και δεν φαίνεται στο ίδιο απόσπασμα που μοιράστηκε η ιστοσελίδα, ο αναγνώστης χειλιών ισχυρίζεται ότι ο Χάρι κούνησε το κεφάλι του και είπε: «Δεν τους νοιάζει».

«Δεν έχω χρόνο γι’ αυτό», ανταπάντησε ο Μπρούκσμπανκ. «Όχι αν έχει τελειώσει…».

Στη συνέχεια, ο Χάρι τον διέκοψε για να προσθέσει: «Είναι ένα ενδεχόμενο».

Οι εκπρόσωποι του Χάρι δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Page Six για κάποιο σχετικό σχόλιο.

Αν και ο Χάρι δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε κάποιον, πιστεύεται ότι μιλούσε για τη συνεχιζόμενη ρήξη με τον πατέρα του, Κάρολο, και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η διαμάχη των αδελφών χρονολογείται από το 2016, όταν ο Χάρι άρχισε να βγαίνει με τη νυν σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο καβγάς φάνηκε να χειροτερεύει αφότου ο ίδιος και η 43χρονη ηθοποιός της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Suits», παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Ο Χάρι αποκάλυψε επίσης μέρος του βασιλικού οικογενειακού δράματος στο βιβλίο του του 2023, «Spare».

Αποκάλυψε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προβλήματα στις σχέσεις του με τον 42χρονο αδελφό του και τον 76χρονο πατέρα του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης-βόμβα του ίδιου και της Μαρκλ το 2021 στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στη στέψη του πατέρα του ο Χάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Ο δεύτερος γιος του βασιλιά, ο οποίος είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, κάθισε στην τρίτη σειρά με τα ξαδέλφια του.

Η Μαρκλ απουσίαζε από τη βασιλική εκδήλωση, καθώς έμεινε στο σπίτι για να προσέχει τα δύο παιδιά του ζευγαριού: τον πρίγκιπα Άρτσι, 5 ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 3 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.