ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το «περίεργο» δημοσίευμα του ΤΙΜΕ 4 μέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ: «Σε μπελάδες» στην άμμο του γκολφ!

Το εξώφυλλο του περιοδικού απεικόνιζε τον Ν.Τραμπ να έχει κολλήσει με το γνωστό αυτοκινητάκι του γκολφ μέσα σε «αμμοπαγίδα»

Το «περίεργο» δημοσίευμα του ΤΙΜΕ 4 μέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ: «Σε μπελάδες» στην άμμο του γκολφ!

Μία περίεργη δημοσίευση λίγες ημέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ, από το γνωστό περιοδικό TIME, το οποίο πρόσκειται, όπως και η πλειοψηφία των ΜΜΕ στους Δημοκρατικούς, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στις ΗΠΑ γιατί αφήνει υπόνοιες για κάτι κακό που θα συνέβαινε στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο του περιοδικού απεικόνιζε τον Ν.Τραμπ να έχει κολλήσει με το γνωστό αυτοκινητάκι του γκολφ, μέσα σε ένα λάκκο με άμμο (στο γκολφ τους αποκαλούν «αμμοπαγίδες» και χρησιμεύουν για να τεστάρουν τις ικανότητες των παικτών) και να μην μπορεί να βγει από αυτόν.

Το περιοδικό είχε χρησιμοποιήσει την λεζάντα «Μπελάδες».

Τα περίεργα όμως δε σταματούν εδώ. Οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, όταν ανέλαβαν δράση κατά του επίδοξου δολοφόνου Ράιαν Ρουθ, οδήγησαν το Ν.Τραμπ σε μία «αμμοπαγίδα» για την προστασία του!

Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα ερμηνείας εάν το δημοσίευμα δεν είχε βγει τέσσερις ημέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ σε… γήπεδο γκολφ!

Στην αρχή όλοι θεωρούσαν πως το δημοσίευμα αναφέρονταν στο debate με την Κ.Χάρις, την οποία όλα τα ΜΜΕ επιχειρούσαν να εμφανίσουν ως νικήτρια (κι ας είχε χάσει κατά κράτος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το δημοσίευμα προέκυψε υπέρ του δέοντος… ενορατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.