ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουλάχιστον 35 νεκροί και 230 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στο Αφγανιστάν

«Είναι πιθανόν να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων» είπε ο Κουράισι Μπαντλούν

Τουλάχιστον 35 νεκροί και 230 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στο Αφγανιστάν

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 230 τραυματίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πόλη Τζαλαλαμπάντ και τα περίχωρά της, στο ανατολικό Αφγανιστάν. 

«Απόψε, ο απολογισμός από τις βροχές ανέρχεται σε 35 νεκρούς και 230 τραυματίες στην Τζαλαλαμπάντ και σε ορισμένες περιοχές της Νανγκαρχάρ», είπε ο Κουράισι Μπαντλούν, ο αρμόδιος του τμήματος Πληροφοριών και Πολιτισμού αυτής της επαρχίας που συνορεύει με το Πακιστάν.

«Είναι πιθανόν να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων», προειδοποίησε.

Τα πτώματα και οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Φάτιμα-τουλ-Ζάχρα της Τζαλαλαμπάντ, της μεγάλης πόλης του ανατολικού Αφγανιστάν και πρωτεύουσας της επαρχίας Νανγκαρχάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεγάλος αριθμός των θυμάτων εξηγείται από το γεγονός ότι λόγω της σφοδρής βροχής έπεσαν δέντρα, κατέρρευσαν τοίχοι και στέγες σπιτιών, πρόσθεσε ο Μπαντλούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.