ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκία: Σάλος επειδή η κρατική τηλεόραση έδειξε το ντεκολτέ γυναίκας σε αγώνα βόλεϊ (βίντεο)

Το στήθος της γυναίκας αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών και το πλάνο προβλήθηκε σε όλη τη χώρα

Τουρκία: Σάλος επειδή η κρατική τηλεόραση έδειξε το ντεκολτέ γυναίκας σε αγώνα βόλεϊ (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία ένα ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση.

Όλα συνέβησαν τη στιγμή που η εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών της Τουρκίας ανακηρύχτηκε μεγάλη νικήτρια με σκορ 3-2 επί των ΗΠΑ και η κάμερα στράφηκε στο κοινό σε μία νεαρή Τουρκάλα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, το στήθος της εντυπωσιακής γυναίκας αποκαλύφθηκε με το πλάνο να μεταδίδεται σε όλη τη χώρα ζωντανά.

Το τούρκικο κρατικό κανάλι TRT Spor αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη» από τους θεατές του, ενώ δήλωσε πως δε φταίει και πως η εικόνα δεν έχει σχέση με την πολιτική της.

Στην ανακοίνωσή του το κανάλι αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Spor ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι».

Μετά την εμφάνιση των εικόνων στην οθόνη, ορισμένοι χρήστες βρήκαν τον λογαριασμό της γυναίκας στα social media και της έκαναν υβριστικά σχόλια. Μετά από αυτή την κατάσταση, η νεαρή αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Από την πλευρά του, ο Ερτουρούλ Οζκιόκ, αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της Ηürriyet είπε: «Λυπάμαι, ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας. Νομίζω ότι με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων… Αν μπορούσαμε να μάθουμε γιατί το κάνατε αυτό, και από ποιον πήρατε εντολή;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.