Δεν πήγαν όπως πιθανόν να τις φανταζόταν οι διακοπές μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ στην Ινδονησία, καθώς την κατασπάραξε καρχαρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 68χρονη Colleen Monfore από τη Νότια Ντακότα, απολάμβανε ένα καταδυτικό ταξίδι με έξι φίλους γύρω από το νησί Pulau Reong, στα ανοικτά των ακτών του νοτιοδυτικού Maluku Regency της χώρας, όταν σημειώθηκε και το τραγικό συμβάν.

Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από τα ορμητικά ​​ρεύματα και ο οδηγός δεν μπόρεσε να την τραβήξει πίσω στην ασφάλεια στο σκάφος. Από τότε, άρχισε μια επιχείρηση διάσωσης οκτώ ημερών, αλλά η Monfore δεν βρέθηκε πουθενά.
Ωστόσο, ένας ψαράς στη γειτονική χώρα του Ανατολικού Τιμόρ, ανακάλυψε ανθρώπινα λείψανα στην κοιλιά ενός καρχαρία την Κυριακή 6 Οκτωβρίου!
Ο ψαράς περιέγραψε την στιγμή που βρήκε το πτώμα. Είπε μάλιστα ότι: «Ο καρχαρίας πιάστηκε αλλά δεν ήταν υγιής. Νόμιζα ότι είχε καταπιεί πλαστικό ή ένα δίχτυ ψαρέματος. Ανοίχτηκε για να βρεθεί το πρόβλημα και μέσα υπήρχαν τα λείψανα μιας γυναίκας».
Τα μακάβρια νέα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς ο Muhammad Saleh Goro, Επικεφαλής της Περιφερειακής Μονάδας Τεχνικής Εφαρμογής (UPTD) για τη Διαχείριση του Θαλάσσιου Πάρκου των Νήσων Alor και του γύρω ωκεανού, δήλωσε:
«Συντονιστήκαμε με την Πρεσβεία της Ινδονησίας (KBRI) στο Ντίλι και το KBRI επιβεβαίωσε την αλήθεια. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε έναν καρχαρία στο Ανατολικό Τιμόρ».