ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τραγωδία στο Τέξας: Κορίτσι τριών ετών πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του

Το κορίτσι φαίνεται ότι άρπαξε ένα ημιαυτόματο όπλο και την πυροβόλησε

Τραγωδία στο Τέξας: Κορίτσι τριών ετών πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του

Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας όπου ένα κοριτσάκι 4 ετών έπεσε νεκρό από σφαίρα που δέχτηκε κατά λάθος από την 3χρονη αδερφή της!

Σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, η 3χρονη βρήκε σε ευδιάκριτο σημείο ένα ημιαυτόματο όπλο των γονιών του και πυροβόλησε την αδερφή της, αφαιρώντας της την ζωή. Δεν είναι προς το παρόν γνωστό, αν τα άλλα πέντε μέλη της οικογένειας ήταν μπροστά στο σημείο της τραγωδίας. Ολοι τους πάντως, ενήλικες, αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος στις 19:30 τοπική ώρα, σε διαμέρισμα προαστίου του Χιούστον, με την μητέρα της και τον πατριό της να αναφέρουν ότι η 3χρονη άρπαξε το όπλο και απλά πυροβόλησε την αδερφή της.

Φαίνεται πως ενώ τα πέντε άτομα βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν έδινε σημασία στο τι έκαναν τα δύο κοριτσάκια.

«Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Πρόκειται, όπως φαίνεται, για άλλη μία τραγική ιστορία με ένα παιδάκι να έχει πρόσβαση σε όπλα και να σκοτώνει κάποιον» ανέφερε ο σερίφης της περιοχής. «Πρέπει να τα έχουν σε ασφαλές σημείο. Δεν μπορεί απλά να τους λένε να μην τα αγγίζουν» πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα της οικογένειας. Στις ΗΠΑ η οπλοκατοχή και η εύκολη πρόσβαση όπλων σε μικρά παιδιά, έχει προκαλέσει 19.000 θανάτους ανηλίκων, σύμφωνα με έρευνα ΜΚΟ στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.