ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τυφώνας Helene: «Μπορεί να έχουν χαθεί έως 600 άνθρωποι» λέει ο Λευκός Οίκος 

«Υπάρχουν 600 άνθρωποι για τους οποίους δεν έχουμε κανένα νέο» διευκρίνισε στη συνέχεια η Λιζ Σέργουντ-Ράνταλ

Τυφώνας Helene: «Μπορεί να έχουν χαθεί έως 600 άνθρωποι» λέει ο Λευκός Οίκος 

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα του τυφώνα Helene στις ΗΠΑ. Τουλάχιστον 119 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε έξι πολιτείες και αξιωματούχοι φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.

«Έως και 600 ζωές μπορεί να έχουν χαθεί» μετά το πέρασμα του τυφώνα Helene και τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε σήμερα σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για το χειρότερο σενάριο.

Υπάρχουν 600 άνθρωποι για τους οποίους δεν έχουμε κανένα νέο, διευκρίνισε στη συνέχεια η Λιζ Σέργουντ-Ράνταλ, σύμβουλος του προέδρου Μπάιντεν σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας, λέγοντας πως ελπίζει κάποιοι από τους ανθρώπους αυτούς να είναι ζωντανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.