ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζο Μπάιντεν: «Εάν ο Παντοδύναμος Θεός έρθει και μου ζητήσει να αποσυρθώ θα το έκανα – Αλλά δεν θα έρθει»!

«Ανακούφιση» στους Ρεπουμπλικάνους - Θα μείνει υποψήφιος μέχρι το τέλος

Τζο Μπάιντεν: «Εάν ο Παντοδύναμος Θεός έρθει και μου ζητήσει να αποσυρθώ θα το έκανα – Αλλά δεν θα έρθει»!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ξεκαθάρισε σήμερα τα ξημερώματα στην συνέντευξη που έδωσε στο ABC, ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, εκτός εάν του το ζητήσει ο… Θεός!

Tην συνέντευξη έδωσε στον ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Στεφανόπουλο γνωστό υποστηρικτή των Δημοκρατικών.

Συγκεκριμένα είπε: «Εάν ο Παντοδύναμος Θεός ερχόταν και μου έλεγε “Joe, βγες από την κούρσα”», θα το έκανα. Αλλά ο Παντοδύναμος Θεός δεν θα έρθει, οπότε κι εγώ δεν φεύγω από την κούρσα».

Παρότι εμφανίστηκε πιο άνετος σε σύγκριση με την τηλεμαχία της 27ης Ιουνίου, ο Τζο Μπάιντεν δεν απέφυγε σε ορισμένες περιπτώσεις τις ημιτελείς ή ασύνδετες προτάσεις.

Επί 22 λεπτά υπερασπίστηκε με πείσμα την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, αμφισβητώντας τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον Ντόναλντ Τραμπ και εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως πρόκειται για μια αμφίρροπη κούρσα, «στήθος με στήθος»!

Στην συνέντευξη στον Τ.Στεφανόπουλο ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνώρισε για ακόμη μια φορά ότι η εμφάνισή του στην προ ημερών τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, υπογραμμίζοντας όμως ότι ήταν μια «κακή βραδιά, ένα μεμονωμένο συμβάν και μια κακή παρένθεση» λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρούσε.

«Αισθανόμουν χάλια… είχα ένα άσχημο κρυολόγημα».

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος τον ρώτησε ευθέως αν παρακολούθησε αργότερα την τηλεμαχία για να σχηματίσει καλύτερη άποψη σχετικά με την επίδοσή του.

«Δεν νομίζω, όχι» απάντησε ο Μπάιντεν.

«Κανείς δεν είναι ικανότερος (από εμένα) για να είναι πρόεδρος ή για να κερδίσει αυτές τις εκλογές» είπε στην συνέχεια ο Τζο Μπάινεν.

Η απογοητευτική επίδοση του 81χρονου Biden στο ντιμπέιτ με τον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, στις 27 Ιουνίου, είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι Δημοκρατικοί να ζητήσουν  την απόσυρση της υποψηφιότητάς του.

Ήδη τέσσερις Δημοκρατικοί βουλευτές έχουν παροτρύνει τον Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος έθεσε επίσης το ζήτημα του γνωστικού τεστ που έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη ο Ντόναλντ Τραμπ, ρωτώντας τον εάν θα ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε τέτοιου είδους αξιολόγηση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε πως η άσκηση των καθηκόντων του ισοδυναμεί με γνωστικό τεστ στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά.

Μάλλον δεν πρέπει να καθησύχασε τους Αμερικανούς η απάντηση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραδέχτηκε λοιπόν δημοσίως ότι δεν έχει γίνει έλεγχος των διανοητικών του ικανοτήτων εδώ και πολύ καιρό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.