ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τζόε Ρόγκαν για τον πόλεμο κατά των αγροτών: «Οι ψυχοπαθείς ελίτ θέλουν να ελέγξουν την τροφή για να κάνετε ότι σας λένε»

«Θέλουν να είσαι απόλυτα εξαρτημένος από αυτούς»

Τζόε Ρόγκαν για τον πόλεμο κατά των αγροτών: «Οι ψυχοπαθείς ελίτ θέλουν να ελέγξουν την τροφή για να κάνετε ότι σας λένε»

Ο διάσημος Podcaster, Τζόε Ρόγκαν σχολίασε τον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι «ψυχοπαθείς ελίτ», όπως είπε, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την «κλιματική αλλαγή» και ως μέσο ανάληψης του ελέγχου της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων.

Ο Τζόε Ρόγκαν έχει γίνει διάσημος γιατί τολμάει να πει δημοσίως αυτά που οι κοινοί θα άνθρωποι θα ήθελαν να μπορούσαν να πουν αλλά δεν τους επιτρέπεται να πουν.

«Αυτό που θέλουν πραγματικά να κάνουν είναι να ελέγχουν όλο το φαγητό… Θέλουν να είσαι απόλυτα εξαρτημένος από αυτούς.

Τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σε άλλα άτομα που παίρνουν τον έλεγχο επιχειρήσεων.

Τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σε τύπους που επηρεάζουν ξένες κυβερνήσεις, τους τύπους που πετούν με  ιδιωτικά τζετ και κάθονται με τα πόδια σταυρωμένα με τα ιταλικά τους παπούτσια  και, κάνουν συζητήσεις για την καθαρή ενέργεια.

Αυτό που πραγματικά  θέλουν να κάνουν είναι να ελέγχουν την τροφή,  να ελέγχουν τις γεωργικές εκτάσεις.

Όσο περισσότερο εξαρτάσαι από αυτούς τόσο περισσότερο μπορούν να σου λένε τι είναι καλό και τι είναι κακό και δεν πρέπει να το κάνεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.