ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Β.Πούτιν και Κιμ «μάλωσαν» για το ποιος θα μπει πρώτος στο… αυτοκίνητο – «Εγκάρδια» συνάντηση που λέει πολλά… (βίντεο)

Παραχωρούσε ο ένας τη θέση στον άλλον

Β.Πούτιν και Κιμ «μάλωσαν» για το ποιος θα μπει πρώτος στο… αυτοκίνητο – «Εγκάρδια» συνάντηση που λέει πολλά… (βίντεο)

Βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Κιμ Γιονγκ Ουν «μαλώνουν» για το ποιος θα μπει πρώτος μέσα στο… αυτοκίνητο καθώς ο ένας παραχωρούσε τη θέση του στον άλλο.

Σήκωναν τα χέρια τους δείχνοντας προς τη λιμουζίνα, προέτρεπαν ο ένας τον άλλο να μπει, αλλά χωρίς να αλλάζουν θέση.

Τελικά ο Πούτιν ήταν αυτός που έδωσε τέλος στη… μικρή διαμάχη και μπήκε πρώτος.

Να υπενθυμιστεί πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποδέχθηκε μέσα στη νύχτα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Βόρεια Κορέα.

Παρά την προχωρημένη, ασυνήθιστη ώρα, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή με αγήματα, κόκκινα χαλιά, αλλά και την πρόβλεψη οι δύο ηγέτες να μετακινηθούν μαζί στην ίδια λιμουζίνα.

Κατά την διαδρομή που ακολούθησε η λιμουζίνα προπορεύονταν και έπονταν μεγάλη συνοδεία μοτοσικλετιστών αστυνομικών και ο δρόμος ήταν στολισμένος με μεγάλες ρωσικές σημαίες και πορτρέτα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.

Στο τέλος της διαδρομής ο Β.Πούτιν φαίνεται να λέει «ευχαριστώ για την φιλοξενία» και εισέρχεται στο κτίριο όπου και θα ξεκινούσαν οι συνομιλίες και οι διαπραγματεύσεις.

Όλα δείχνουν μία πολύ εγκάρδια συνάντηση που θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα την Δύση καθώς πλέον φαίνεται ότι έχει σχηματιστεί ένας πολύ ισχυρός άξονας αποτελούμενος από δυνατές χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.

Στον άξονα αυτό θα συμπεριληφθούν στο μέλλον και όλες οι χώρες μέλη των BRICS. Αν στην Δύση δεν το έχουν καταλάβει αυτό τότε θα βρεθούν σε μεγάλες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.

Άλλωστε για ποιο λόγο χώρες όπως η Σ.Αραβία και τα ΗΑΕ να παραμείνουν στην δυτική επιρροή από την στιγμή που στην Δύση επιχειρούν να απεξαρτηθούν από τα ορυκτά καύσιμα και να στραφούν εξολοκλήρου στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την επίσκεψη Πούτιν καθώς δείχνει σε όλους πως δεν είναι απομονωμένος και μάλιστα «παίζει» σπουδαίο ρόλο στις παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.