Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν στο πλαίσιο συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Kossuth, είπε ότι είναι πλέον δεδομένη η ήττα της Δύσης στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο και τόνισε την σημασία της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

">

Χαρακτήρισε μάλιστα τους Δημοκρατικούς ως το κόμμα του πολέμου και είπε ότι πρέπει να φύγουν άμεσα από την εξουσία!

«Οι δυτικές χώρες χάνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά παραμένουν απρόθυμες να τον τερματίσουν ή να αναγνωρίσουν την αποτυχία τους.

Βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πολεμώντας έναν πόλεμο που έχει ήδη χαθεί. Από την πλευρά μας δεν σκοπεύουμε να εμπλακούμε, παρά τις πιέσεις που δεχόμαστε.

Η κατάσταση είναι ότι οι δυτικές χώρες δεν θέλουν να σταματήσουν τον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο και έτσι είναι ένα εύλογο ερώτημα αν [η Ουγγαρία] έχει περιθώρια ελιγμών».

Για την αναγκαιότητα της εμπιστοσύνης του αμερικανικού λαού προς το πρόσωπο του Τραμπ είπε:

«Αν ο  Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, το κόμμα του πολέμου στην Αμερική θα αντικατασταθεί από το κόμμα της ειρήνης.

Ενδεχομένως να ανοίξει και ο δρόμος για την επίλυση του ρωσο-ουκρανικού πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ θα επιστρέψει και τότε θα μπορέσουμε να αναπνεύσουμε με ανακούφιση, καθώς δεν θα είμαστε πλέον μόνοι- τουλάχιστον θα είμαστε δύο».