Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που προσπαθούν να της δημιουργήσουν ορισμένες χώρες, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το TASS. 

«Σήμερα θα επικεντρωθούμε στα μέτρα που λαμβάνουμε και πρέπει να λάβουμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ορισμένες χώρες δημιουργούν στη Ρωσία. Μέχρι τώρα, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα λογικό όσον αφορά την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει σε σχέση με τη Ρωσία. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα τα καταφέρουν ποτέ», δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με τα μόνιμα μέλη του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο πρόεδρος επεσήμανε ότι «πρέπει να είμαστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει».

«Ας συζητήσουμε λοιπόν όλα αυτά τα ζητήματα», πρόσθεσε ο Πούτιν, ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ να εκφωνήσει ομιλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τακτική συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βαλεντίνα Ματβιγιένκο, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο προσωπάρχης του Προεδρικού Εκτελεστικού Γραφείου Αντόν Βαϊνό, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού Σεργκέι Ναρίσκιν και ο ειδικός προεδρικός εκπρόσωπος για την προστασία του περιβάλλοντος, την οικολογία και τις μεταφορές Σεργκέι Ιβάνοφ.