ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλβανία: Πυρκαγιές σε Αργυρόκαστρο και Κακκαβιά – Δύσκολες ώρες για τα χωριά της Βορείου Ηπείρου (βίντεο)

Οι αλβανικές αρχές υποστηρίζουν πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο

Αλβανία: Πυρκαγιές σε Αργυρόκαστρο και Κακκαβιά – Δύσκολες ώρες για τα χωριά της Βορείου Ηπείρου (βίντεο)

Οι φωτιές σπέρνουν την καταστροφή στα χωριά της Βορείου Ηπείρου. Η Ελλάδα έχει στείλει βοήθεια με πυροσβεστικά αεροσκάφη. Από την άλλη βέβαια οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να κρατάνε τον Φρ.Μπελέρη στην φυλακή.

Οι δυνατοί άνεμοι προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις σε μέτωπο 15 χιλιομέτρων από την Κακκαβιά ως το Αργυρόκαστρο.

Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν και τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα από την Ελλάδα.

Ο Νομάρχης Αργυροκάστρου, Όντισε Κότε, δήλωσε χθες ότι το αλβανικό κράτος έχει αποτύχει να ελέγξει τις πυρκαγιές στο Δρόπολη, οι οποίες απειλούν τα χωριά της περιοχής.

Ο Kότε ζήτησε άμεση βοήθεια από το στρατό, καθώς τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής δεν επαρκούν.

Σήμερα, ο Υπουργός Εσωτερικών, Τ. Μπάλα, επισκέφθηκε το Αργυρόκαστρο και σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο himara.gr, παραδέχτηκε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, αλλά διαβεβαίωσε ότι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται στο έδαφος για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι προσπάθειες συνεχίζονται τόσο από το έδαφος όσο και από τον αέρα για να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.