ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σερβίας εξουδετέρωσε ισλαμιστή τρομοκράτη

Σε συμπλοκή στη διοικητική γραμμή με το Κοσσυφοπέδιο

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σερβίας εξουδετέρωσε ισλαμιστή τρομοκράτη

Οι σερβικές αντιτρομοκρατικές ομάδες (SAJ), χθες το απόγευμα σε συμπλοκή στη διοικητική γραμμή με το Κοσσυφοπέδιο, σκότωσαν τον Σεντάντ Ράμοβιτς Μπεκάν που ήταν μέλος της ισλαμικής αίρεσης Ουαχάμπι.

Ο Σενάντ Ράμοβιτς Μπεκάν ήταν από το Νόβι Παζάρ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 13,5 χρόνια φυλάκιση για τρομοκρατία, είπε σε συνέντευξή του ότι ετοίμαζε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βελιγράδι, σύμφωνα με την Blic.

Εντοπίστηκε από τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες (BIA) κοντά στο χωριό Χότκοβο σε μια δυσπρόσιτη περιοχή.

Μέλη των ειδικών μονάδων του MUP επιστρατεύτηκαν αμέσως για τη σύλληψή του.

Ωστόσο, αρνήθηκε να παραδοθεί και πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντεπιτέθηκαν και τον εξόντωσαν.

Το όνομα του Σενάντ Ράμοβιτς ήρθε στο προσκήνιο μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου στο Βελιγράδι, την οποία διαπράχθηκε με βαλλίστρα από τον Ουαχάμπι Μίλος Ζούγιοβιτς, ο οποίος αφού ασπάστηκε το Ισλάμ πήρε το όνομα Σαλαχουντίν.

Όταν μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία τραυμάτισε σοβαρά ένα μέλος της σερβικής χωροφυλακής με ένα βέλος στο λαιμό, ο οποίος εξουδετερώθηκε με πυροβόλο όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνεται ο Ράμοβιτς είχε κατηγορηθεί για τον σχεδιασμό της δολοφονίας του τότε Μουφτή Μουαμέρ Ζούκορλιτς, καθώς και για την προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων στο Βελιγράδι και το Νόβι Παζάρ, σύμφωνα με τη σερβική Novosti.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.