ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κροατία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για τους πολίτες της

Λόγω της «αυξανόμενης περιφερειακής έντασης» αναφέρει το κροατικό ΥΠΑΜ

Κροατία: Επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για τους πολίτες της

Η Κροατία ανακοίνωσε την επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας «λόγω του κλίματος αυξημένων περιφερειακών εντάσεων» όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Κροατίας.

Από την επόμενη χρονιά, η χώρα θα επαναφέρει την υποχρεωτική θητεία για τους άνδρες, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενίσχυση της αμυντικής της ετοιμότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαλκανική χώρα, η οποία κατήργησε την υποχρεωτική βασική στρατιωτική εκπαίδευση πριν από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ το 2009, θα εφαρμόσει τώρα διμηνιαίες περιόδους θητείας για την ανάπτυξη «πολύ καλύτερων, ισχυρότερων και υψηλότερης ποιότητας αμυντικών δυνάμεων» σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Ιβάν Άνουσιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.