ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μας ειρωνεύονται και οι Σκοπιανοί: Ζήτησαν «τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών» από την Ελληνίδα πρέσβη

Συνάντηση με την πρόεδρο των Σκοπίων

Μας ειρωνεύονται και οι Σκοπιανοί: Ζήτησαν «τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών» από την Ελληνίδα πρέσβη

Η πρέσβης της Ελλάδας στα Σκόπια, Σοφία Φιλιππίδου, συναντήθηκε με την Σκοπιανή πρόεδρο, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σκοπιανής προεδρίας, στη συνάντηση εξετάσθηκαν στο σύνολό τους οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι δυνατότητες και ευκαιρίες για την προώθηση της συνεργασίας, στο πλαίσιο της οικοδόμησης μιας… καλής γειτονίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση.

Μάλιστα η Σιλιάνοφσκα εξέφρασε στην Ελληνίδα πρέσβη την προσδοκία της για την υποστήριξη της Ελλάδας στην πολιτική διεύρυνσης και τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της χώρας της.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως στη συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την εφαρμογή της! Η Σιλιάνοφσκα έφτασε στο σημείο να μας κάνει και μάθημα για την εφαρμογή της, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεπούς εφαρμογής της από όλα τα μέρη που έχουν δεσμευτεί σε αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Φιλιππίδου είχε αποχωρήσει από την ορκωμοσία της νέας προέδρου των Σκοπίων εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την πρόκληση ότι αυτή ορκίστηκε στο όνομα της «Μακεδονίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.