ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Μετά τα «σκέτο Μακεδονία» η πρόεδρος στα Σκόπια σήμερα μιλά και για «διωγμούς των Μακεδόνων του Αιγαίου»!

Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να «μετρά» της παραβιάσεις των «Πρεσπών»!

Μετά τα «σκέτο Μακεδονία» η πρόεδρος στα Σκόπια σήμερα μιλά και για «διωγμούς των Μακεδόνων του Αιγαίου»!

Κουρελόχαρτο έχει κάνει την περιβόητη Συμφωνία των Πρεσπών η πρόεδρος στα Σκόπια καθώς μετά την ορκωμοσία στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα περνάει πλέον και στην έμπρακτη επαναφορά του «μακεδονικού» αλυτρωτισμού με την υποστήριξη της στους «Μακεδόνες του Αιγαίου»!

Στην Αθήνα κάνουν πως δεν ακούνε και απλά λένε και ξαναλένε για την υποχρεωτική τήρηση της συμφωνίας, την οποία όμως οι Σκοπιανοί δείχνουν ότι δεν θέλουν γιατί τα θέλουν όλα καθώς βλέπουν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει κάτι περισσότερο πέρα απο διαβήματα.

Η Σιλιάνοφσκα σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της χώρας συναντήθηκε με εκπροσώπους των «Παιδιών προσφύγων από την Μακεδονία του Αιγαίου» και συζήτησε μαζί τους για τους εορτασμούς για τα 75 χρόνια από τον «διωγμό των Μακεδόνων του Αιγαίου».

Τόνισε ότι η «μοίρα και η τραγωδία των 30.000 προσφυγόπουλων και ο Γολγοθάς τους δεν πρέπει να αποσιωπάται ούτε να σχετικοποιηθεί» προσθέτοντας ότι ο σεβασμός και η γνώση του παρελθόντος «δίνει πολύ χώρο για ένα φιλικό μέλλον που προσπαθούμε για το καλό όλων στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σιλιανφσκα εκανε σχετική ανάρτηση και στον λογαριασμό που διατηρεί στο «Χ» όπου δηλώνει «Πρόεδρος της Μακεδονίας».

ΣΙΙΛΑΙΝΟΦΣΚΑ_ΑΙΓΑΙΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.