ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Προκλητικός ο Χ.Μίτσκοσκι: Αποκάλεσε τρεις φορές τη χώρα του «Μακεδονία» στο κοινοβούλιο στα Σκόπια

Δεν χρησιμοποίησε τη συνταγματική ονομασία της χώρας

Προκλητικός ο Χ.Μίτσκοσκι: Αποκάλεσε τρεις φορές τη χώρα του «Μακεδονία» στο κοινοβούλιο στα Σκόπια

Προκλητικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, αρχηγός του δεξιού κόμματος VMRO-DPMNE που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης στα Σκόπια, καθώς αποκάλεσε σήμερα τη χώρα του «Μακεδονία» σε συζήτηση που πραγματοποιείται στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Νίκο Φραγκόπουλο, η προκλητική δήλωση του εν αναμονή πρωθυπουργού έγινε λίγο αφότου ξεκίνησε το μεσημέρι στο κοινοβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας η διήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης της οποίας θα ηγηθεί, ο Μίτσκοσκι αποκάλεσε τρεις φορές τη χώρα «Μακεδονία», χωρίς να χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας.

Η συνεδρίαση αυτή της Βουλής θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/06) με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι στην ορκωμοσία της κυβέρνησής του θα χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας (σ.σ.Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.