ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στις κάλπες για τις έκτες βουλευτικές εκλογές μέσα σε τρία χρόνια οι Βούλγαροι

Οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι είναι απίθανο να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση

Στις κάλπες για τις έκτες βουλευτικές εκλογές μέσα σε τρία χρόνια οι Βούλγαροι

Για τις έκτες βουλευτικές εκλογές μέσα σε τρία χρόνια, προσέρχονται σήμερα Κυριακή (9/6) στις κάλπες οι Βούλγαροι.

Οι αναλυτές, ωστόσο υποστηρίζουν ότι είναι απίθανο να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση που θα μπορεί να δώσει τέλος στην παρατεταμένη πολιτική αστάθεια και να ξεμπλοκάρει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, κανένα κόμμα δεν θα εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία, κάτι που προετοιμάζει το έδαφος για νέο γύρο συνομιλιών για τον σχηματισμό συνασπισμού μόλις καταμετρηθούν οι ψήφοι.

«Ψηφίζω για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε η Αντοανέτα Χρίστοβα, 55 ετών, που εργάζεται στον τομέα του μάρκετινγκ.

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι οδηγούμαστε προς νέες εκλογές -7 σε 3 χρόνια. Είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης εδώ και καιρό».

Η σημερινή εκλογική διαδικασία διεξάγεται μετά την κατάρρευση τον Μάρτιο ενός συνασπισμού στον οποίο συμμετείχε το κεντροδεξιό κόμμα GERB και το κόμμα ‘Συνεχίζουμε την Αλλαγή’.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, με τα exit polls να ανακοινώνονται λίγο αργότερα. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στα μεσάνυχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Βούλγαροι εκλέγουν επίσης σήμερα τους ευρωβουλευτές τους, με την εκλογική κόπωση, ωστόσο, να αποτελεί ζήτημα. Σε δημοσκόπηση της Gallup, μόνο το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι σκοπεύει να ψηφίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.