ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χωρίς την σημαία των Σκοπίων υποδέχθηκε ο Βούλγαρος πρόεδρος την Σκοπιανή ομόλογό του

Διαμαρτυρίες Σκοπιανών εθνικιστών

Χωρίς την σημαία των Σκοπίων υποδέχθηκε ο Βούλγαρος πρόεδρος την Σκοπιανή ομόλογό του

Διευκρίνηση για τον λόγο που απουσίαζε η σημαία των Σκοπίων κατά τη συνάντησης της προέδρου των Σκοπίων Γκόρντανα Σιλιάνοφσκα με τον Βούλγαρο Πρόεδρο Ρούμεν Ράντεφ, ζητά το προεδρικό γραφείο της Σιλιάνοφσκα.

Στη συνάντηση της  Γκόρντανα Σιλιάνοφσκα στη Σόφια, στο βουλγαρικό προεδρικό μέγαρο, με τον Βούλγαρο πρόεδρο δεν υπήρχε η σημαία του επικεφαλής του κράτους των Σκοπίων, ενώ υπήρχε η βουλγαρική σημαία και η σημαία της ΕΕ στη φωτογραφία πίσω τους.

Πολυάριθμα σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Σκοπίων και όταν ρωτήθηκε από τον ιστότοπο mkd.mk, η Σιλιανόφσκα διευκρίνισε ότι εμπνεύστηκε από την παράσταση «Valkyrie» από την Όπερα και Μπαλέτο της Σόφιας στα Σκόπια και «πεπεισμένη για τη δύναμη του πολιτισμού της διπλωματίας» υποσχέθηκε να παρακολουθήσει την παράσταση «Nabucco», με την οποία η Εθνική Λυρική Σκηνή και Μπαλέτο των Σκοπίων επισκέπτεται τη βουλγαρική πρωτεύουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την ευκαιρία αυτή διοργανώθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Ρούμεν Ράντεφ, γεύμα των εκπροσώπων των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, καθώς και κοινή επίσκεψη στην Όπερα Nabucco».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.