ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Βίντεο: Γιγαντιαία τρύπα άνοιξε στη μέση γηπέδου στο Ιλινόις

Η τρύπα στο έδαφος φαίνεται να έχει πλάτος περίπου 30 μέτρα και βάθος περίπου 9 μέτρα

Βίντεο: Γιγαντιαία τρύπα άνοιξε στη μέση γηπέδου στο Ιλινόις

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια τεράστια τρύπα να έχει ανοίξει στη μέση ενός γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ιλινόις. 

Την ώρα του περιστατικού δεν βρισκόταν κανένας στο γήπεδο και έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στο γήπεδο συχνά προπονούνται δεκάδες άνθρωποι και αγωνίζονται ομάδες, οπότε η κατάρρευση του εδάφους θα μπορούσε να πάρει τραγικές διαστάσεις.

Η κατάρρευση συνέβη στο Άλτον του Ιλινόις την Τετάρτη. Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει την τρύπα να «καταπίνει» έναν στύλο φωτισμού.

Η τρύπα στο έδαφος φαίνεται να έχει πλάτος περίπου 30 μέτρα και βάθος περίπου 9 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φορέας εκμετάλλευσης του ορυχείου New Frontier Materials ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι υπήρξε μια «επιφανειακή καθίζηση». Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι «θα συνεργαστεί με την πόλη για την αποκατάσταση του ζητήματος αυτού όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ασφαλέστερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.