ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα σε γυμναστήριο σκοντάφτει στον διάδρομο και πέφτει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή

Βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα σε γυμναστήριο σκοντάφτει στον διάδρομο και πέφτει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που μία γυναίκα σε γυμναστήριο της Ινδονησίας σκόνταψε στον διάδρομο και έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου.

Στο βίντεο, από το δυστύχημα που σημειώθηκε στις18 Ιουνίου, φαίνεται μία σειρά από διαδρόμους και κόσμος να γυμνάζεται σε αυτούς. Ξαφνικά μία γυναίκα, που έχει ταυτοποιηθεί μόνο με τα αρχικά FN και φέρεται να ήταν 22 ετών, σκοντάφτει προς τα πίσω, και αν και προσπαθεί να πιάσει το πλαίσιο του παραθύρου, τελικά πέφτει.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα είχε πάει στο γυμναστήριο με τον φίλο της και το μικρότερο αδερφάκι της. Ο φίλος της φέρεται να της είχε ζητήσει να ασκηθεί μαζί του στον δεύτερο όροφο, αλλά εκείνη ήθελε να ασκηθεί στους διαδρόμους στον τρίτο όροφο.

Η γυναίκα ασκούνταν για μόλις 30 λεπτά όταν φέρεται να επιβράδυνε για να περπατήσει, πριν συμβεί η τραγική πτώση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα πέφτει από το παράθυρο γυμναστηρίου

Σύμφωνα με την αστυνομία, η θέση του διαδρόμου σε σχέση με το παράθυρο ήταν «επικίνδυνη» – καθώς η απόσταση μεταξύ τους ήταν μόλις 60 εκατοστά. Επίσης, το χαμηλό ύψος του τοίχου κάτω από το παράθυρο – μόλις 30 εκατοστά – σήμαινε επίσης ότι ήταν εύκολο να πέσει κανείς. Η Μονάδα Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας Ποντιανάκ διενήργησε έρευνα στο σημείο και ορισμένα άτομα θεωρήθηκαν ύποπτα ότι άνοιξαν παράθυρα στον τόπο του ατυχήματος. Εν τω μεταξύ, το γυμναστήριο διέκοψε τις επιχειρησιακές του δραστηριότητες για τρεις ημέρες μετά το συμβάν.

Το γυμναστήριο είχε προειδοποιητικά αυτοκόλλητα που έλεγαν στους γυμναστές να μην ανοίγουν τα παράθυρα, αλλά το αυτοκόλλητο φέρεται να είχε καταστραφεί και τα γράμματα να μην φαίνονταν καθαρά. Ένας personal trainer ήταν επίσης συνήθως σε ετοιμότητα για να κλείνει τα παράθυρα, αναφέρει το Kompas.com, αλλά τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν σε διάλειμμα. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τις συνθήκες γύρω από την μοιραία πτώση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.