ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης της δασκάλας που κακοποίησε σεξουαλικά δύο αγόρια στη Βρετανία 

Η 30χρονη καθηγήτρια μαθηματικών φαινόταν να παραμένει ήρεμη αλλά σοκαρισμένη καθ' όλη τη διάρκεια της σύλληψής της

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης της δασκάλας που κακοποίησε σεξουαλικά δύο αγόρια στη Βρετανία 

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή της σύλληψης της Βρετανίδα δασκάλα Rebecca Joynes που φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο αγόρια. 

Το βίντεο ντοκουμέντο που τραβήχτηκε στις 18 Οκτωβρίου του 2021 δείχνει τη δασκάλα να προσποιείται την έκπληκτη για τις κατηγορίες που της απαγγέλλουν οι αστυνομικοί. «Γεια, είστε καλά;», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Ο άνδρας αξιωματικός της απάντησε: «Γεια, ψάχνουμε τη Ρεβέκκα». «Ναι, εγώ είμαι», απάντησε. Κατά τη σύλληψή της που έγινε στο πολυτελές διαμέρισμά της, εκεί όπου πρώτα είχε επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις με 15χρονο μαθητή, ρώτησε τους αστυνομικούς: «Είστε σοβαροί;».

Η 30χρονη καθηγήτρια μαθηματικών φαινόταν να παραμένει ήρεμη αλλά σοκαρισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της σύλληψής της, καθώς νωρίτερα επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο αφότου η αστυνομία μίλησε με το αγόρι που βίασε.

Στη Βρετανία το θέμα έλαβε διαστάσεις από τη στιγμή που η δασκάλα καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να χαμογελάει, καθώς αγόραζε σε έναν έφηβο μια ζώνη Gucci.

Ο μαθητής, που το 2021 ήταν 15 ετών, πήγε για ψώνια με την 30χρονη στο Trafford Centre αφού είπε στη μητέρα του ότι θα πήγαινε σε έναν φίλο του για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος από το κατάστημα την έδειξαν να χαμογελάει καθώς το αγόρι κοίταζε τη ζώνη πριν πληρώσει 350 λίρες με την κάρτα της.

Ξεχωριστές κάμερες κλειστού κυκλώματος που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μάντσεστερ την έδειξαν να οδηγεί το αγόρι στο διαμέρισμά της όπου έκαναν σεξ δύο φορές.

Η δασκάλα συνελήφθη όταν η μητέρα του αγοριού εντόπισε ένα ερωτικό δάγκωμα στο λαιμό του.

Ένοχη για έξι κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με δύο αγόρια

Χθες, δικαστήριο την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών χρόνια αφού κρίθηκε ένοχη για έξι κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με δύο αγόρια- κοιμήθηκε με έναν μαθητή πριν μείνει έγκυος από έναν δεύτερο, ενώ βρισκόταν ελεύθερη με εγγύηση της αστυνομίας.

Εκδίδοντας την ποινή, η δικαστής Kate Cornell είπε στην κατηγορούμενη: «Υπάρχει μια αλαζονεία στη συμπεριφορά σας που κόβει την ανάσα.

Εσείς ήσασταν ο ενήλικας… Ήσασταν το άτομο που είχε τον έλεγχο, το άτομο που θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα και σας εμπιστεύτηκαν το σχολείο και τα αγόρια και οι γονείς τους τη φροντίδα των γιων τους… Αντ’ αυτού, καταχραστήκατε αυτή τη θέση εμπιστοσύνης και εκμεταλλευτήκατε τον προνομιακό ρόλο για τη δική σας σεξουαλική ικανοποίηση».

Η Joynes, η οποία έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της δίκης, είχε ενταχθεί στο σχολείο στο Μάντσεστερ το 2018, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόσληψης εκπαιδευτικών Teach First.

Έπειτα από τον χωρισμό της από μια σχέση εννέα ετών, υποστήριξε σε δίκη ότι «κολακευόταν» από την προσοχή που της έδιναν οι έφηβοι του σχολείου.

Το πρώτο αγόρι, για το οποίο αγόρασε τη ζώνη Gucci, πήρε τον αριθμό της αφού του έδωσε όλα τα ψηφία εκτός από ένα, ως άσκηση επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων, και έπρεπε να βρει το τελευταίο ψηφίο.

Όμως την επόμενη μέρα, η μητέρα του αγοριού παρατήρησε το δάγκωμα στον λαιμό του γιου της και οι φήμες κυκλοφόρησαν, με την συγκλονισμένη μητέρα του αγοριού να εισβάλει στη ρεσεψιόν του σχολείου, καθώς κλήθηκε η αστυνομία.

Η Joynes έδωσε κατάθεση στην αστυνομία αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ξεκινήσει σχέση με το δεύτερο αγόρι, με το οποίο συναντήθηκε για ένα «ραντεβού μιας βραδιάς», στο σπίτι της. Μάλιστα, έφερε στη ζωή τον γιο τους στις αρχές του 2024, αλλά το παιδί της το πήραν μέσα σε 24 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξω από το δικαστήριο, η ντετέκτιβ Beth Alexander, της αστυνομίας του Μάντσεστερ, δήλωσε: «Άνδρες και αγόρια πέφτουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Και οι γυναίκες είναι παιδόφιλες, ο όρος αυτός δεν προορίζεται μόνο για τους άνδρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.