ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Βίντεο: Ξέφυγαν ξανά άλογα του Στρατού στο Λονδίνο και έτρεχαν στο μέσο της πόλης με κίνδυνο για τα ίδια και τους ανθρώπους

Κάτοικος δημοσίευσε πλάνα που δείχνουν ένα άλογο να πέφτει πάνω στο όχημά του στον δρόμο

Βίντεο: Ξέφυγαν ξανά άλογα του Στρατού στο Λονδίνο και έτρεχαν στο μέσο της πόλης με κίνδυνο για τα ίδια και τους ανθρώπους

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, δείχνουν άλογα του Στρατού να τρέχουν στο κέντρο του Λονδίνου, αφού έχασαν τους αναβάτες τους.

Το περιστατικό συνέβη γύρω από την περιοχή του Knightsbridge, όταν έξι άλογα πραγματοποιούσαν μια άσκηση ρουτίνας υπό τον έλεγχο πέντε στρατιωτών.

Το επικεφαλής άλογο, το οποίο καθοδηγούνταν αντί να ιππεύεται, ξέφυγε αφού τρόμαξε από ένα λεωφορείο του Λονδίνου. Αυτό οδήγησε στη συνέχεια στην πτώση δύο ιππέων από τα άλογά τους, τα οποία επίσης έφυγαν.

Σήμερα, τα ζώα βγήκαν από τον σταθμό Knightsbridge, όπου το ένα άλογο ανακτήθηκε. Δύο άλογα συνέχισαν να τρέχουν πριν σταματήσουν.

Κάτοικος δημοσίευσε πλάνα που δείχνουν ένα άλογο να πέφτει πάνω στο όχημά του στον δρόμο.

Η στιγμή που άλογο έπεσε σε αυτοκίνητο

Τα τρία στρατιωτικά άλογα ανακτήθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια. Τα ζώα εθεάθησαν να ηρεμούν στη γέφυρα Vauxhall, καθώς έφτασε ένα φορτηγό για να τα μεταφέρει.

Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι τα άλογα επέστρεψαν στους στρατώνες του Hyde Park μέχρι τις 9.55 π.μ. (τοπική ώρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ατυχές συμβάν θυμίζει ανάλογο περιστατικό που έλαβε χώρα τον Απρίλιο, όταν και πάλι άλογα είχαν ξεφύγει και έτρεχαν στους δρόμους του Λονδίνου, εικόνες που είχαν μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.