ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Ο Ν.Τραμπ έφερε τα εγγόνια του στην προεκλογική ομιλία – «Ψηφίστε τον παππού μου»

Το πλήθος ενθουσιάστηκε με την παρουσία τους

Βίντεο: Ο Ν.Τραμπ έφερε τα εγγόνια του στην προεκλογική ομιλία – «Ψηφίστε τον παππού μου»

Τα εγγόνια του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκαν σε προεκλογική του ομιλία για να ζητήσουν από το εκστασιασμένο πλήθος να ψηφίσουν τον παππού τους.

Το περιστατικό έγινε στην συγκέντρωση του το Σάββατο στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνας.

Ο Τραμπ, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο το 2024 εναντίον της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, έφερε την Καρολίνα και τον Λουκ, δύο παιδιά του γιου του Έρικ και της νύφης του Λάρα Τραμπ και οι ψηφοφόροι του χάρηκαν πάρα πολύ.

«Μπορώ να ζητήσω από την Καρολίνα να έρθει εδώ πάνω; Είναι δυνατόν;» είπε ο πρώην πρόεδρος καθώς το πλήθος επευφημούσε.

Όταν την κράτησε κοντά στο μικρόφωνο, το πεντάχρονο κοριτσάκι μίλησε μετά από προτροπή του και επανέλαβε την φράση που της είπε ο παππούς της: «Κάντε την Αμερική και πάλι μεγάλη».

Το κοινό στη συνέχεια ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα, ενώ ο Τραμπ είπε στην εγγονή του: «Ήταν υπέροχο, γλυκιά μου».

Όταν ο Τραμπ ανέβηκε ξανά στη σκηνή, ρώτησε το πλήθος αν θα ήθελαν να δουν και τον επτάχρονο Λουκ.

Όταν ο Τραμπ πήρε τον εγγονό του και τον έβαλε μπροστά στο μικρόφωνο, το αγοράκι είπε: «Ψηφίστε τον παππού». Για άλλη μια φορά το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

«Σε ευχαριστώ, γλυκιέ μου», του είπε ο Τραμπ:

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την εμφάνιση των εγγονιών του στο ράλι!

«Αυτό ήταν υπέροχο. Αξιολάτρευτα παιδιά. Ατρόμητα σαν τον παππού», σχολίασε κάποιος άλλος , ενώ άλλος είπε : «Ο Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος, αλλά πραγματικά είναι οικογενειάρχης! Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά!»

Κατά τη διάρκεια του Ρεπουμπλικανικού Εθνικού Συνεδρίου (RNC) τον Ιούλιο, η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, η Κάι Μάντισον Τραμπ, μίλησε για το πώς βλέπει τον αγαπημένο της παππού και τι θα κάνει για το έθνος:

«Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται διαφορετικός άνθρωπος, αλλά τον ξέρω γι’ αυτό που είναι. Είναι πολύ περιποιητικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα παλεύει κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.