ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν χάνει τον έλεγχο και τον ειρμό των σκέψεών του και «παγώνει» – Ν.Τραμπ: «Δεν κατάλαβα λέξη από ότι είπε»!

Πανικός στους Δημοκρατικούς από την απογοητευτική και απελπιστική εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν στο debate: «Ήταν καταστροφή»!

Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν χάνει τον έλεγχο και τον ειρμό των σκέψεών του και «παγώνει» – Ν.Τραμπ: «Δεν κατάλαβα λέξη από ότι είπε»!

Μόνο ως καταστροφική μπορεί να περιγραφεί η εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο debate με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπου ήταν εμφανές ότι αντιμετώπιζε σοβαρά διανοητικά προβλήματα!

Σε κάποια σημεία του debate ο Τζο Μπάιντεν έχασε τον έλεγχο και τον ειρμό των σκέψεων του και «πάγωσε» κυριολεκτικά.

Αυτό ήταν ξεκάθαρο στις απαντήσεις του για το σύστημα υγείας αλλά και για την παράνομη μετανάστευση όπου είπε πράγματα ακατάληπτα και ασυνάρτητα με αποτέλεσμα ο Ντόναλντ Τραμπ να πει «Δεν κατάλαβα λέξη από ότι είπε»!

Μιλώντας για το σύστημα υγείας ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν έχασε τη σκέψη του για περίπου εννέα δευτερόλεπτα, κοιτάζοντας το αναλόγιό του πριν εμφανιστεί και πάλι για να πει ότι «επιτέλους νίκησε το Medicare»!

Ο πρόεδρος Μπάιντεν άρχισε να χάνει τη συγκρότησή του καθώς είπε ότι είχε δεσμευτεί να «διασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε κάθε μοναχικό άτομο κατάλληλο για ό,τι μπόρεσα να κάνω με τον COVID, με συγχωρείτε, χμμ που ασχολούμαστε με όλα όσα είχαμε να κάνει με» πριν… ακινητοποιηθεί.

«Κοιτάξτε, επιτέλους νικήσαμε το Medicare», κατέληξε ο Μπάιντεν καθώς σήκωσε ξανά τα μάτια του μετά από μια αγωνιώδη αναμονή.

Ο Ν.Τραμπ που δεν είναι «χτεσινός» έπιασε αμέσως τη γκάφα, λέγοντας για τον αντίπαλό του: «Λοιπόν, έχει δίκιο. Κέρδισε το Medicare. Το χτύπησε μέχρι θανάτου και καταστρέφει το Medicare επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται (εννοεί τους παράνομους μετανάστες), τους βάζουν στο Medicare».

Να σημειωθεί ότι είχαν προετοιμάσει τον Τζο Μπάιντεν να απαντάει συντόμως ακριβώς για να μη φανεί η αδυναμία του στο να συνθέτει περίπλοκες προτάσεις!

«Δεν είναι ικανός για να είναι πρόεδρος. Εσείς το γνωρίζετε και εγώ το ξέρω», είπε ο Τραμπ και όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δικαιώνεται για την κρίση του αυτή.

Αυτή τη στιγμή στο κόμμα των Δημοκρατικών επικρατεί πανικός λόγω της απογοητευτικής και απελπιστικής εμφάνισης του Αμερικανού προέδρου με αναλυτές του CNN να αναφέρουν δημοσίως πως «ήταν καταστροφή»!

Αποκάλυψαν επίσης ότι στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Κόμματος, τέθηκε το ερώτημα εάν θα πρέπει να αποσυρθεί από την εκλογική διαδικασία ο Τζο Μπάιντεν και ότι θα πρέπει να βγουν μπροστά, επιφανείς πολιτικές προσωπικότητες του χώρου, για να ζητήσουν άμεσα αλλαγή με κάποιον άλλο υποψήφιο!

Προφανώς, αναφερόντουσαν στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ακόμα διαθέτει τεράστια επιρροή στους Δημοκρατικούς.

Αμέσως μετά το debate η New York Post αναφέρει ότι «η υποψηφιότητα του Τ.Μπάιντεν τίθεται σε αμφιβολία και αφήνει τους Δημοκρατικούς σε κατάσταση επιθετικού πανικού»!

Ο Μπάιντεν, δεν βοήθησε τον σκοπό του καθώς μιλούσε με απαλή «γρατσουνισμένη» φωνή που οι βοηθοί του απέδωσαν σε ένα κρυολόγημα.

«Αν δεν ήξερα τίποτα για τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από εκείνη τη συζήτηση και τον έκρινα αποκλειστικά για αυτήν την απόδοση, θα τον ψήφιζα» ανέφερε στέλεχος των Δημοκρατικών που δεν ήθελε να κατονομαστεί.

Μια άλλη πηγή των Δημοκρατικών είπε ότι ήταν «TBD» (μένει να καθοριστεί) αν ο Μπάιντεν θα εξακολουθούσε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος με επτάμισι εβδομάδες να απομένουν μέχρι το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών.

«Ο Μπάιντεν μίλησε λάθος. Έσωσε το Medicare. Αλλά τώρα κάποιος πρέπει να σώσει τον Μπάιντεν»,

Προκαλεί εντύπωση ότι μέχρι πριν το debate ο Τζο Μπάιντεν ήταν για τους Δημοκρατικούς το δυνατό τους «χαρτί» ίσως γιατί δεν ήθελαν να δεχτούν αυτό που ήταν εμφανές εδώ και χρόνια και είχε καταγραφεί σε εκατοντάδες βίντεο.

Το θέμα είναι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος με τέτοιες αδυναμίες βρίσκονταν στην ηγεσία της θεωρητικά ισχυρότερης χώρας του κόσμου ή έστω του μοναδικού κράτους που είναι πυρηνικά ισοδύναμο με την Ρωσία, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο όπου ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να ξημερώσει μία πολύ «στραβή» ημέρα.

Ακόμα και αν αλλάξουν υποψήφιο οι Δημοκρατικοί, είναι υπεύθυνοι για όλα όσα έγιναν τα τέσσερα τελευταία χρόνια καθώς άπαντες γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.