ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Βίντεο: Όλες οι στιγμές του debate που έδειξαν πως κάτι δεν πάει καλά με τον Τζο Μπάιντεν

ΝΥ Τimes: «Για να υπηρετήσει τη χώρα ο πρόεδρος Μπάιντεν θα έπρεπε να εγκαταλείψει την κούρσα»

Βίντεο: Όλες οι στιγμές του debate που έδειξαν πως κάτι δεν πάει καλά με τον Τζο Μπάιντεν

Βίντεο με όλες τις στιγμές που ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έδειξε εμφανέστατα σημάδια έλλειψης νοητικής διαύγειας και διανοητικής αστάθειας δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Στις ΗΠΑ έχει δημιουργηθεί ένα είδος τρόμου στην ιδέα ότι ένας άνθρωπος με τέτοια προβλήματα είναι επικεφαλής της ισχυρότερης χώρας του πλανήτη.

Ακόμα και οι πιο μεγάλοι αρνητές της πραγματικότητας ανάμεσα στους Δημοκρατικούς, έχουν κατανοήσει ότι με τον Τζο Μπάιντεν οδεύουν προς μία συντριπτική ήττα στις 5 Νοεμβρίου, στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Έτσι, οι New York Times, που είναι η ναυαρχίδα των ΜΜΕ των Δημοκρατικών, ζήτησαν από τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από τη θέση του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές.

Άρθρο της σύνταξης, υπό τον τίτλο «Για να υπηρετήσει τη χώρα, ο πρόεδρος Μπάιντεν θα έπρεπε να εγκαταλείψει την κούρσα», περιγράφει τον Δημοκρατικό πρόεδρο με όρους όπως «σκιά ηγέτη» αφού ο αρχηγός του κράτους, 81 ετών, «απέτυχε στη δική του δοκιμασία».

Αγνώριστος, ο Μπάιντεν μάσαγε λέξεις, άφησε ατελείωτες φράσεις, κοίταγε στο κενό κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας με τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του.

 «Ο κ. Μπάιντεν υπήρξε θαυμάσιος πρόεδρος. Υπό την ηγεσία του, το έθνος άκμασε και άρχισε να αντιμετωπίζει φάσμα μακροπρόθεσμων προκλήσεων, ενώ οι πληγές που είχε ανοίξει ο κ. Τραμπ άρχισαν να επουλώνονται.

Όμως η μεγαλύτερη υπηρεσία στο έθνος που μπορεί να προσφέρει τώρα ο κ. Μπάιντεν είναι να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει να διεκδικεί την επανεκλογή του», αναφέρουν οι New York Times.

Μέλη του Δημοκρατικού κόμματος αμφισβητούν επίσης έντονα το κατά πόσο ο Μπάιντεν είναι σε θέση να αναλάβει νέα θητεία.

O ίδιος ο Τ.Μπάιντεν, διαβεβαίωσε πως μπορεί να «κάνει τη δουλειά» κι εξασφάλισε την υποστήριξη δυο Δημοκρατικών προκατόχων του, των Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον.

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως δεν «πιστεύει» ότι υπάρχει πιθανότητα ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, να αποσύρει την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, μετά το ντιμπέιτ.

«Πολύς κόσμος λέει πως μετά την επίδοσή του χθες βράδυ, ο Τζο Μπάιντεν θα εγκαταλείψει την κούρσα. Αλλά δεν το πιστεύω στ’ αλήθεια», είπε ο πρώην πρόεδρος σε οπαδούς του κατά τη διάρκεια προεκλογικής εμφάνισής του στη Βιρτζίνια.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν. Τραμπ, κατά τη διάρκεια του debate ενάντια στο Τζο Μπάιντεν, ζήτησε από τον Αμερικανό πρόεδρο να πραγματοποιήσει τεστ γνωστικής ικανότητας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.