ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βραζιλία: Άνδρας για να ξεφύγει από την αστυνομία πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε – Είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει 2 άτομα

Πρόκειται για έναν Αμερικανό πολίτη

Βραζιλία: Άνδρας για να ξεφύγει από την αστυνομία πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε – Είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει 2 άτομα

Ένας άνδρας στη Βραζιλία στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε.

Ο Αμερικανός πολίτης κατηγορείτο ότι προσπάθησε να μαχαιρώσει τη σύντροφό του και έναν οδηγό ταξί στην πόλη Σαλβαδόρ, στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Ο Αμερικανός είχε κατηγορηθεί για άλλα εγκλήματα τον Μάρτιο και διέμενε στο ξενοδοχείο με πλαστά έγγραφα, καθιστώντας δύσκολο για τις αρχές να τον συλλάβουν, ανέφερε η αστυνομία.

«Ήταν η επιλογή του, όταν η αστυνομία έφθασε και χτύπησε την πόρτα, ήταν επιλογή του. Δυστυχώς, προσπάθησε να διαφύγει και πήδηξε από το παράθυρο», εξήγησε η αστυνομικός Μαριάνα Ουάις, η οποία δεν αποκάλυψε το πλήρες όνομα του υπόπτου.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι διαπράχθηκαν την Κυριακή σε μια χλιδάτη συνοικία του Σαλβαδόρ, έγινε γνωστό από την αστυνομία, που πρόσθεσε πως ο Αμερικανός έκοψε τα μαλλιά του σε μια απόπειρα να αποκρύψει την ταυτότητά του.

Σε βάρος του υπόπτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα εγκλήματα της απόπειρας φόνου και δολοφονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Reuters δεν έχει προς το παρόν λάβει απάντηση σε αίτημά του να σχολιάσει σχετικά με την υπόθεση από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Μπραζίλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.