ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βραζιλία: Αντιδράσεις με influencer που χόρευε με φόντο τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς (βίντεο)

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις ο MC Livinho σε δήλωσή του αν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, εντούτοις επέμεινε ότι η κίνησή του δεν ήταν λάθος

Βραζιλία: Αντιδράσεις με influencer που χόρευε με φόντο τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς (βίντεο)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η συμπεριφορά ενός τραγουδιστή και influencer να χορέψει ενώ δημοσιογράφος μετέδιδε πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο MC Livinho, όπως είναι το όνομα του τραγουδιστή, παρενέβη στη ζωντανή σύνδεση παρά το γεγονός ότι πίσω του ήταν εμφανείς οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο τρεις αθλητές είχαν χάσει τη ζωή τους λίγες ώρες νωρίτερα.

Το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο, όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, Curitiba Crocodiles, να χάσουν τη ζωή τους.

«Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε δουν, σωστά;», «όλα για τη δόξα», «απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί» ήταν ορισμένα από τα σχόλια σε βάρος του Βραζιλιάνου τραγουδιστή.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις ο MC Livinho σε δήλωσή του αν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, εντούτοις επέμεινε ότι η κίνησή του δεν ήταν λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά» ανέφερε στη δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.