ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βραζιλία: Συνετρίβη ιδιωτικό αεροσκάφος – Δύο νεκροί

Προορισμός του αεροσκάφους ήταν η Φλοριανόπολις

Βραζιλία: Συνετρίβη ιδιωτικό αεροσκάφος – Δύο νεκροί

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι ένα ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε δασική έκταση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα παρασύροντας στον θάνατο τους δύο επιβαίνοντες. 

Το δικινητήριο Baron 95-B55 είχε απογειωθεί από την πόλη Γκοβερναντόρ Βαλαντάρες, στην πολιτεία Μίνας Ζεράις (νοτιοανατολικά), λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Προορισμός του αεροσκάφους, το οποίο ανήκε σε κατασκευαστική εταιρεία, ήταν η Φλοριανόπολις, πρωτεύουσα της πολιτείας Σάντα Καταρίνα.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου στη Ζοϊνβίλε, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας Σάντα Καταρίνα, ζητώντας άδεια για αναγκαστική προσγείωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα, τα ίχνη του αεροσκάφους χάθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.