Ακαριαίο θάνατο βρήκε μια 39χρονη μητέρα στη Βρετανία, καθώς ένα οθωμανικό κρεβάτι το οποίο ήταν πλήρως δυσλειτουργικό, έπεσε πάνω της προκαλώντας της ασφυξία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. 

">

Η άτυχη Helen Davey, μητέρα δύο παιδιών ζούσε στη Βορειοανατολική Αγγλία, εντοπίστηκε από την μεγάλη της κόρη. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τις προσπάθειες που κατέβαλε για να απελευθερώσει τη μητέρα της από το κρεβάτι, τονίζοντας πόσο δύσκολο ήταν για την ίδια να σηκώσει το κρεβάτι αφού είχε χαλάσει.

Όπως άλλωστε δήλωσε η ίδια  στο δικαστήριο: «Ανέβηκα πάνω, η πόρτα του υπνοδωματίου της μαμάς μου ήταν ορθάνοιχτη και την είδα ξαπλωμένη ανάσκελα με το κεφάλι της κάτω από το κρεβάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ο οποίος προχώρησε στη σχετική γνωμάτευση για τα αίτια του θανάτου της Helen, έστειλε επιστολή στον Βρετανό υπουργό επιχειρήσεων, ζητώντας του μέσω παράθεσης κάποιων αντίστοιχων περιπτώσεων θανάτου, να ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό των οθωμανικών κρεβατιών, καθώς παρουσιάζουν δυσλειτουργικά σημεία κατά τη χρήση τους.