ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Βρετανία: 58χρονος Αυστραλός ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος του Καρόλου και της Καμίλα – «Θέλω τη θέση μου ως διάδοχος»

«Είμαι απογοητευμένος που αρνούνται να αναγνωρίσουν τη θέση μου στη βασιλική οικογένεια» δήλωσε ο 58χρονος

Βρετανία: 58χρονος Αυστραλός ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος του Καρόλου και της Καμίλα – «Θέλω τη θέση μου ως διάδοχος»

Ο Σάιμον Τσαρλς Ντόραντ Ντέι ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. 

Ο 58χρονος Αυστραλός ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε από τον κρυφό έρωτα του βασιλικού ζεύγους και ζητά επίμονα ένα τεστ DNA για να αποδείξει τη βασιλική του καταγωγή.

«Θέλω να πάρω τη θέση μου ως διάδοχος του θρόνου», δήλωσε σοκαριστικά, απαιτώντας να γίνει ο νέος Πρίγκιπας της Ουαλίας, παίρνοντας τη θέση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δόθηκε για υιοθεσία το 1966, όταν η Καμίλα ήταν 18 και ο Κάρολος 17 ετών.

Παρά τις εξωφρενικές δηλώσεις του, ο Ντόραντ Ντέι έχει κερδίσει υποστηρικτές, συγκεντρώνοντας 29.000 ακόλουθους στο Facebook.

Ωστόσο, το βασιλικό ζεύγος φαίνεται πως έχει λάβει σοβαρά υπόψη την απειλή, με τις βασιλικές υπηρεσίες ασφαλείας να τον τοποθετούν σε λίστα παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βασιλιά και της βασίλισσας στην Αυστραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι απογοητευμένος που αρνούνται να αναγνωρίσουν τη θέση μου στη βασιλική οικογένεια», δήλωσε, απειλώντας ότι θα αντιμετωπίσει προσωπικά το βασιλικό ζεύγος στο Σίδνεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.