ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Αλλάζουν τα πριγκιπικά καθήκοντα της Κ.Μίντλετον μετά τις χημειοθεραπείες;

«Η Κ.Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη» υποστηρίζει η λαίδη Κολίν Κάμπελ

Βρετανία: Αλλάζουν τα πριγκιπικά καθήκοντα της Κ.Μίντλετον μετά τις χημειοθεραπείες;

Πηγή κοντά στα βρετανικά ανάκτορα αναφέρει πως, όταν η Κέιτ Μίντλετον επιστρέψει στα καθήκοντά της, ο ρόλος της δεν θα είναι ο ίδιος.

«Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον μέσα στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται», υποστήριξε η πηγή που επικαλείται το Us Weelky.

Η πριγκίπισσας της Ουαλίας βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο των βασιλικών καθηκόντων μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, όμως, «ίσως τώρα να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την είχαμε συνηθίσει πριν», δήλωσε η ίδια πηγή.

Μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αυτή τη στιγμή «επανεξετάζει τα καθήκοντά της, ποια δηλαδή θα μπορέσει να φέρει εις πέρας όταν επιστρέψει στη δημόσια σκηνή».

Παράλληλα, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φίτζγουιλιαμς επισημαίνει πως, όταν η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, «θα ακολουθήσει πιστά τις ιατρικές συμβουλές και το πρόγραμμά της θα είναι πολύ ισορροπημένο».

Το ρεπορτάζ του Us Weekly έρχεται μετά τις πληροφορίες της εφημερίδας Daily Beast ότι η Κέιτ Μίντλετον ενδέχεται να μην εμφανιστεί δημόσια ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας έως την έλευση του 2025 και μετά τις δηλώσεις της βιογράφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα ότι είναι πολύ άρρωστη.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη»

Η λαίδη Κολίν Κάμπελ υποστήριξε πως η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πίστευε κανείς.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη», υπογράμμισε η Κολίν Κάμπελ, σύμφωνα με τη Marca.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η θεραπεία είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να αναρρώσει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι δραστήρια», επισήμανε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.