ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βρετανία: Για ποιο λόγο λιποθύμησε η συντονίστρια του ντιμπέιτ Σούνακ-Τρας

Ο Ρίσι Σούνακ έσπευσε στο πλευρό της παρουσιάστριας

Βρετανία: Για ποιο λόγο λιποθύμησε η συντονίστρια του ντιμπέιτ Σούνακ-Τρας

Ραντεβού στο Skynews στις 4 Αυγούστου προκειμένου να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τηλεμαχία στην κούρσα της διαδοχής του Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργία έδωσαν οι Ρίσι Σούνακ και Λιζ Τρας, μετά την αιφνίδια διακοπή του χθεσινού ντιμπέιτ, όταν η συντονίστρια του ντιμπέιτ και παρουσιάστρια του TalkTv, Κέιτ Μακάν, σωριάστηκε λιπόθυμη στο πλατό.

Σε ζωντανή αναμετάδοση, ο φακός συνέλαβε την Τρας να διακόπτει την ομιλία της και να αναφωνεί σοκαρισμένη «Θεέ μου!» και να τρέχει προς το μέρος της παρουσιάστριας, ενώ στους δέκτες εμφανιζόταν το μήνυμα: «Λυπούμαστε για τη διακοπή του προγράμματος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή».

Το δίκτυο ανακοίνωσε αργότερα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη Μακάν, αλλά κατόπιν συμβουλής γιατρών η τηλεμαχία δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

Ο Σούνακ έσπευσε στο πλευρό της παρουσιάστριας

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», μόλις κατέρρευσε η παρουσιάστρια τόσο ο Σούνακ όσο και η Τρας έσπευσαν στο πλευρό της για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

«Με ανακούφιση άκουσα ότι η @KateEMcCann είναι μια χαρά. Πραγματικά λυπάμαι που έπρεπε να τελειώσει μια τόσο καλή συζήτηση. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα με την Κέιτ και την υπόλοιπη ομάδα του @TheSun @TalkTV», έγραψε η Τρας μετά το περιστατικό στο λογαριασμό της στο Twitter.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση του Σούνακ: «Καλά νέα που ήδη αναρρώνετε @KateEMcCann. Ήταν μια υπέροχη συζήτηση και ανυπομονώ να δεχθώ τις ερωτήσεις σας σύντομα!».

Ο συμπαρουσιαστής του ντιμπέιτ θετικός στον κορωνοϊό

Το ντιμπέιτ των Σούνακ-Τρας συνδιοργάνωσαν η εφημερίδα «The Sun» και το Talk TV, που ανήκουν αμφότερα στην αυτοκρατορία των ΜΜΕ του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Σφοδρή σύγκρουση Σούνακ-Τρας σε ντιμπέιτ -Τα ψεύτικα σκουλαρίκια, τα παπούτσια Prada
Η Μακάν, πολιτική συντάκτρια στο Talk TV, είχε προγραμματιστεί να συντονίσει την τηλεμαχία μαζί με τον συνάδελφο της «Sun», Χάρι Κόουλ, ο οποίος, ωστόσο, δεν προσήλθε, αφού είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ποια είναι η συντονίστρια του ντιμπέιτ, που λιποθύμησε

Η 30χρονη Μακάν είναι ρεπόρτερ και δημοσιογράφος, η οποία εγκατέλειψε τον Ιανουάριο το SkyNews για να ενταχθεί στο δυναμικό του Talk Tv. Έχει ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία, λόγος για τον οποίο χαρακτηρίζεται ανερχόμενο αστέρι στη βρετανική δημοσιογραφία, ενώ έχει εργαστεί στις Daily Telegraph, The Solar, The Guardian και Metropolis AM. Της έπλεξαν το εγκώμιο στα Βραβεία Τύπου το 2017 για το μανιφέστο των Εργατικών, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ένα πολιτικό μανιφέστο διέρρευσε ολόκληρο σε εφημερίδα. Διετέλεσε την επόμενη χρονιά πρόεδρος της Press Gallery -η δεύτερη γυναίκα που κατείχε τον τίτλο τους τελευταίους δύο αιώνες.

H παρουσιάστρια έχει πάνω από 135.000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είναι ελάχιστα γνωστά για την προσωπική της ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του TalkTV, η ίδια είναι καλά στην υγεία της και κατέρρευσε εξαιτίας του άγχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.