ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Χιλή: Επίδοξη κλέφτρα πιάστηκε στα κάγκελα και έμεινε ημίγυμνη για να απελευθερωθεί (βίντεο)

Νωρίτερα την είχε εγκαταλείψει και ο συνεργός της, ενώ δε βρήκε και τίποτα να κλέψει

Χιλή: Επίδοξη κλέφτρα πιάστηκε στα κάγκελα και έμεινε ημίγυμνη για να απελευθερωθεί (βίντεο)

Μια κοπέλα από τη Χιλή είναι ίσως η πλέον αποτυχημένη η κλέφτρα, αφού «έχασε τη μάχη» με τα κάγκελα της περίφραξης ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει πολυτελές σπίτι στην περιοχή Μαϊπού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, η νεαρή γυναίκα σκαρφάλωσε αλλά όταν προσπάθησε να περάσει στη μέσα πλευρά της περίφραξης, το παντελόνι της πιάστηκε στα κάγκελα.

Ακολούθησε μια πάλη της κοπέλας με τα ρούχα της προκειμένου να τα βγάλει για να μπορέσει να απελευθερωθεί.

Μετά από σχεδόν δύο λεπτά και αφού έβγαλε τα παπούτσια της, η κοπέλα προσγειώθηκε ημίγυμνη στο εσωτερικό μέρος της περίφραξης ενώ για να κρύψει τη γύμνια της χρησιμοποίησε ως παντελόνι το φούτερ που φορούσε.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης στη Χιλή η κοπέλα αφού έψαξε τον χώρο δεν βρήκε κάτι που θα μπορούσε να αξιοποιήσει και έφυγε άπραγη ενώ νωρίτερα την είχε εγκαταλείψει ο συνεργός της όταν διαπίστωσε ότι γείτονες είχαν αντιληφθεί την παράνομη προσπάθειά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.