
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού της 34χρονης Χαβιέρα Ορτίθ από τη Χιλή η οποία παρασύρθηκε από ταχύπλοο ενώ ήταν με το σερφ της λίγα μέτρα μακριά από την ακτή.
Στο βίντεο φαίνεται το ταχύπλοο – με χειριστή έναν 60χρονο – να πλησιάζει με ταχύτητα την ακτή χωρίς εκείνος να αντιληφθεί ότι μπροστά και δεξιά του βρισκόταν η Ορτίθ.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, λουόμενοι που είδαν το περιστατικό είπαν στον 60χρονο ότι μόλις είχε χτυπήσει έναν άνθρωπο.
Δείτε το βίντεο:
🚨 Tragedia en Chile: una surfista de 34 años murió tras ser impactada por una lancha de pescadores artesanales en la Playa Rinconada de Taucú, Cobquecura.
La víctima, Javiera Ortiz, sufrió graves heridas en la cabeza y extremidades y falleció en el Cesfam local después de ser… pic.twitter.com/ejdJWMMJbA
— Radio Forever (@925forever) February 24, 2025
Η Ορτίθ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να παραμείνει ζωντανή.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 34χρονη φωτογράφος και σχεδιάστρια είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή για να είναι με τον σύντροφό της με τον οποίο σχεδίαζαν να παντρευτούν το επόμενο διάστημα…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.