Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο γιος του πρώην Αμερικανού προέδρου και νυν υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων και ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ με κοινό άρθρο-παρέμβαση, ζήτησαν την έναρξη συνομιλιών με την Ρωσία για την Ουκρανία για να αποτραπεί ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου!

">

Η παρέμβαση τους έγινε στη γνωστή αμερικανική συντηρητική εφημερίδα «The Hill».

Οι δύο άντρες ζητούν διαπραγμάτευση με την Μόσχα και τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία για να μην προκληθεί μία πυρηνική καταστροφή που όπως πολύ λογικά αναφέρουν θα φέρει το τέλος της Ανθρωπότητας και του πολιτισμού.

«Είναι καιρός να αποκλιμακωθεί αυτή η σύγκρουση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε πολιτικά ζητήματα που συζητούνται στη χώρα μας.

Ο πυρηνικός πόλεμος θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε και ενδεχομένως ακόμη και το τέλος της ανθρωπότητας.

Είναι καιρός η υποψήφια για την προεδρία των Δημοκρατικών και αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις και ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν να αλλάξουν την τρελή μιλιταριστική τους πορεία και να ξεκινήσουν απευθείας συνομιλίες με τη Μόσχα».

Οι δύο άντρες με δραματικούς τόνους επισημαίνουν ότι η συνεχόμενη προσφορά στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία αυξάνει τον κίνδυνο για έναν πυρηνικό όλεθρο.

«Κάθε κλιμάκωση, από HIMARS μέχρι πυρομαχικά διασποράς, άρματα μάχης Abrams έως και F-16 και ATACMS,  φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στο χείλος του Αρμαγεδδώνα.

Η λογική τους φαίνεται να είναι ότι αν τσιγκλίσεις μια αρκούδα πέντε φορές και δεν ανταποκριθεί, είναι ασφαλές να την τσιγκλήσεις ακόμα πιο δυνατά για έκτη φορά.

Μια τέτοια στρατηγική θα μπορούσε να είναι λογική, αν η αρκούδα δεν είχε δόντια.

Τα γεράκια στην κυβέρνηση Μπάιντεν φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει ότι η Ρωσία είναι πυρηνική δύναμη και ο Πούτιν έχει δώσει πολλές φορές σήμα ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα σε ακραίες συνθήκες.

Είναι καιρός να αποκλιμακωθεί αυτή η σύγκρουση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε από τα πολιτικά ζητήματα για τα οποία διαφωνεί το έθνος μας.

Ο πυρηνικός πόλεμος θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε, ίσως και το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ορκιστεί να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο, αλλά μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά του, μπορεί να είναι πολύ αργά.

Πρέπει να απαιτήσουμε, αυτή τη στιγμή, από τον Χάρις και τον Πρόεδρο Μπάιντεν να ανατρέψουν την παράφορη πολεμική τους ατζέντα και να ξεκινήσουν άμεσες διαπραγματεύσεις με την Μόσχα».

Ένα μεγάλο μέρος των Αμερικανών ψηφοφόρων όπως και πολλών πολιτών στις δυτικές χώρες ακόμα δεν έχουν κατανοήσει ότι το διακύβευμα στις αμερικανικές εκλογές δεν είναι πιο πολιτικό ρεύμα θα κυριαρχήσει η αν θα ανέβει το χρηματιστήριο την επόμενη μέρα.

Το διακύβευμα είναι η ίδια η ύπαρξη της Ανθρωπότητας και συνέχισε τη ζωή σου όπως την γνωρίζουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διευθυντήριο που κρύβεται πίσω από τους Δημοκρατικούς, για λόγους που το ίδιο κυρίως γνωρίζει επιθυμεί την πυρηνική σύγκρουση με την Ρωσία ίσως λόγω μιας διεστραμμένης αντίληψης ότι θα μπορέσει εύκολα να ηγηθεί στα αποκαΐδια της Ανθρωπότητας.