ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υπάρχει και η άλλη πλευρά: Τρία ανατριχιαστικά εγκλήματα που συνέβησαν κάποια Πρωτοχρονιά

Οι γιορτές μερικές φορές μας προκαλούν και ακραίες αντιδράσεις

Υπάρχει και η άλλη πλευρά: Τρία ανατριχιαστικά εγκλήματα που συνέβησαν κάποια Πρωτοχρονιά

Συνήθως οι γιορτές είναι ευχάριστες όμως δεν είναι άγνωστο πως προκαλούν και έντονα συναισθήματα και ακραίες αντιδράσεις. Δείτε μερικά ανατριχιαστικά εγκλήματα που συνέβησαν κάποια Πρωτοχρονιά.

Σκότωσαν τους γονείς τους

Ένας γιος αποκεφάλισε τη μητέρα του με ένα τσεκούρι και ένας έφηβος σκότωσε τους γονείς του σε μερικά μόνο από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έπληξαν τη χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Αμερική.

Ο Κρίστιαν Χοσέ Γκόμεζ επιτέθηκε στη μαμά του Μαρία Σουάρες-Κασάν στο σπίτι τους στη Φλόριντα το 2014 επειδή τον «πίεσε» να κάνει δουλειές.

Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι ο Γκόμεζ είχε σχεδιάσει τη δολοφονία καθώς ήταν ενοχλημένος που του ζήτησε να μεταφέρει κουτιά στη σοφίτα. Ο αδερφός του εντόπισε ίχνη αίματος στο γκαράζ και κάλεσε την αστυνομία.

Ο Σκοτ Κολόγκι χρησιμοποίησε ένα ημιαυτόματο τουφέκι για να πυροβολήσει τους γονείς του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2016. Τοποθέτησε το κεφάλι της μαμάς του σε έναν κάδο και άφησε το σώμα της έξω από το σπίτι τους καθώς δεν μπορούσε να τη σηκώσει…

36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σαγκάη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015, ένα τεράστιο πλήθος είχε συγκεντρωθεί για να πάει στον παραποτάμιο χώρο περιπάτου στη Σαγκάη της Κίνας. Ενώ μια ομάδα προσπαθούσε να φτάσει στον πεζόδρομο, πολλοί προσπάθησαν να κόψουν δρόμο στις σκάλες και σύντομα επικράτησε χάος. Τριάντα έξι άνθρωποι πέθαναν από ποδοπάτημα, ενώ άλλοι 49 τραυματίστηκαν.

Οι ερευνητές κατηγόρησαν τις κυβερνητικές υπηρεσίες για το ατύχημα, επικαλούμενοι μια κακώς προετοιμασμένη εκδήλωση για μια τόσο μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Ο γuμνός άντρας που εισέβαλε στο σπίτι ζευγαριού

Στις 31 Δεκεμβρίου 2015, ένα ζευγάρι της Vestavia Hills, στην Αλαμπάμα, βρήκε κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό να διαδραματίζεται έξω από το σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας γυμνός άνδρας που φορούσε μόνο μια λαστιχένια μάσκα του Ronald Reagan και μια κάλτσα που κάλυπτε τα απόκρυφά του, τριγυρνούσε έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Ο γυμνός άνδρας προσπαθούσε να μπει μέσα στο σπίτι όταν τον ανακάλυψε η Danielle Yancey και ο σύζυγός της, Bart. Μόλις τον είδαν και άρχισαν να του φωνάζουν, ο άνδρας έφυγε αμέσως από το σπίτι. Το ζευγάρι μπόρεσε αργότερα να δείξει το βίντεο παρακολούθησης της αστυνομίας του υπόπτου, αλλά οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν αυτόν τον άνθρωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.